vsro

Çözüldü Sunucuda kuruluyken start gelmemeye başladı

vsro
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katılım
20 Kas 2019
Mesajlar
90
Alınan Beğeni
26
Puanları
18
Yaş
25
Konum
Sinop
Oyunum sunucuda kuruluydu ve bir problem yoktu dc yedim ve arkasından start gelmedi.
Bir kaç defa üstüste denedim start geldi fakat o zamanda c9 hatası aldım. sunucuyu formatladım 2008'den 2012ye çektim fakat hala aynı problem devam ediyor Update atıp sunucunun içinden almaya çalıştım fakat oda çözüm olmadı sunucunun içindeki launcher'da da start gelmiyor. Yedekten eski bir yedeğimi yükledim. Hala çalışmıyor. Firewall tamamen kapalı.
 

tylu

VSro
.
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
642
Alınan Beğeni
520
Puanları
93
Konum
Türkiye
portlarını doğru yazdığından emin ol .
 
Katılım
20 Kas 2019
Mesajlar
90
Alınan Beğeni
26
Puanları
18
Yaş
25
Konum
Sinop
Doğru hocam portlar çalışıyordu zaten sorunsuz. Bi anda gitti. Sunucuda bi agent hatası gördümde dikkat etmedim tam okumadan kapattım hatayı. Dahada giremedim
 
Katılım
20 Kas 2019
Mesajlar
90
Alınan Beğeni
26
Puanları
18
Yaş
25
Konum
Sinop
Sorun çözülmüştür. Problem sunucumun olduğu ve guard'ın olduğu datacenter'lar arası kesinti.

--Extra olarak yaptıklarım;
Database version 1'e çektim ancak bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Guard'dan gateway, agent, download portları sildim ve tekrar ekledim. Bununla ilgili olabilir.

Bu arada benzer problem yaşarsanız maxiguard'da portları silip tekrar eklemekten çekinmeyin aynı portları veriyor IPInput'la tekrar uğraşmanıza gerek yok port için
 

thestorm83

Pk2 Editör , Vsro Developer
.
Katılım
31 Tem 2018
Mesajlar
522
Alınan Beğeni
253
Puanları
63
Konum
Sarıyer Merkez
Sorun çözülmüştür. Problem sunucumun olduğu ve guard'ın olduğu datacenter'lar arası kesinti.

--Extra olarak yaptıklarım;
Database version 1'e çektim ancak bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Guard'dan gateway, agent, download portları sildim ve tekrar ekledim. Bununla ilgili olabilir.

Bu arada benzer problem yaşarsanız maxiguard'da portları silip tekrar eklemekten çekinmeyin aynı portları veriyor IPInput'la tekrar uğraşmanıza gerek yok port için
Çözüldüğüne sevindim

Çözüldü olarak işaretliyorum
 
Katılım
2 Tem 2019
Mesajlar
643
Alınan Beğeni
345
Puanları
63
Yaş
23
Konum
Türkiye
Sorun çözülmüştür. Problem sunucumun olduğu ve guard'ın olduğu datacenter'lar arası kesinti.

--Extra olarak yaptıklarım;
Database version 1'e çektim ancak bununla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Guard'dan gateway, agent, download portları sildim ve tekrar ekledim. Bununla ilgili olabilir.

Bu arada benzer problem yaşarsanız maxiguard'da portları silip tekrar eklemekten çekinmeyin aynı portları veriyor IPInput'la tekrar uğraşmanıza gerek yok port için
sistem boştaki en düşük port üzerinden işlem yapar. silip tekrar ekledikten sonra aynı portu alacağınızın garantisi yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt