Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Taklaman Special Kervan Quest Görevini Kapatmaya Çalışıyorum

wixip

.
Türk Lirası
0.00₺
WhatsApp Image 2024-11-01 at 14.41.00.jpegWhatsApp Image 2024-11-01 at 14.40.51.jpeg
"Special Kervan Quest Görevini Kapatmaya Çalışıyorum ama hata veriyor" başlık görevi alıp baktığım halde querysini 397,5 olarakta denedim
görevi alıp baktığım halde querysini 397,5 olarakta denedim hala görev istiyor.

Çözüm
Eklemeye çalıştığınız kısım hatalı burası birinci kısım oradaki ayarları bozarsanız F1 Bugunu açmış olursunuz.
Ekleyeceğiniz kısım INSERT INTO _User VALUES (@UserJID, @NewCharID) Satırının hemen bir alt stunu olmalı.
Aşağıdaki verdiğim örnek ile yeni karakter oluşturarak deneyebilirsin.
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Eklemeye çalıştığınız kısım hatalı burası birinci kısım oradaki ayarları bozarsanız F1 Bugunu açmış olursunuz.
Ekleyeceğiniz kısım INSERT INTO _User VALUES (@UserJID, @NewCharID) Satırının hemen bir alt stunu olmalı.
Kod:

Oyla 0
Çözüm
Verdiğiniz kodu yaptıgımda taklamana questine yapcam oranın questi 397 s1030 hatası veriyor I"NSERT INTO _CharQuest (CharID, QuestID, Status, AchievementCount, StartTime, EndTime, QuestData1, QuestData2) values
( @NewCharID, 397, 4,1, getdate(), getdate(), 0, 0 )"
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Add new charı tekrar düzenledim sorun çözüldü konu kapatılabilir.

Oyla 0
Kod:
Merhaba @iMonarch . Yukarıdaki örnekte sadece Bandit Special görevini kapatmak için kod vermişsiniz. Dw ve bandit special görevini aynı anda kapatmak için nasıl bir kod kullanabilirim. Bildiğim kadarıyla Dw Special kodu 69. Teşekkürler

Oyla 0
Geri
Üst Alt