SamsungA31
Developer
.

Selam millet,
Eminim çoğunuz da benim gibi düzgün sunucu bulmak, hesap açmak ya da client senkronizasyonu, demo için oyuncu toplamak, gibi şeylerle sürekli uğraşıyorsunuzdur. Bu işleri kolaylaştırmak için basit ama güçlü bir sistem geliştirdim ve geliştirmeye devam etmek istiyorum.
Bu sistemi geliştirirken tamamen açık kaynak olarak github üzeriden paylaşıyorum, eğer destek olmak isterseniz
Karşınızda: SRO:SB Sistemi

- SRO:SB – Server Browser (Oyuncular için)
- SRO:SH – Server Hub (Sunucu sahipleri için)
- SRO:CD – Client Data Handler (Geliştiriciler için)

Sunucu ararken dağınık bilgilerle uğraşmak zorunda kalmadan, her şeyi tek yerden görmek ister misiniz?
Bu hafif uygulama, aktif sunucuları tarayıp liste halinde sunar:
- Canlı ping, slot ve online istatistikleri
- Tek tıkla direkt başlatma
- Versiyon, cap, IP limiti gibi filtreleme
- Reklamsız, sade ve hızlı arayüz
- Belirli serverlar için doğrudan kayıt olma sistemi

Denemek için:

Sunucunun yukarıdaki tarayıcıda görünmesini mi istiyorsun? Sadece ufak bir Python script çalıştırman yeterli. Eğer uğraşmak istemezsen doğrudan executable olarak da alıp deneyebilirsin.
- Sunucu bilgilerini halka açık hub’a yollar
- Hafif – her hostta çalışır
- SQL ile uzaktan hesap açma desteği
- Kolay yapılandırma – 2 dakikada hazır
config.ini clientlar dahil herkesle paylaşılır, special_config.ini size özeldir.
GitHub Sayfası:

Client ve media dosyalarını senkronize etmek için küçük ama kullanışlı bir araç.
Doğru client sürümünün kullanıldığından emin olmak isteyenler için birebir.
- SRO:SH ile entegre çalışır
- Local client yapısını okur ve doğrular
- Tüm dosyalara patch verilebilmesini sağlar
Fork yapılabilmesi için verilen bir github repository örneğidir ancak fork yapmadan kendi client datanızı split_manifest toolu ile pk2'leri silerek bir repository'e de yönlendirebilirsiniz.
Media.pk2 içinden gateway ip'lerinin hepsini localhost, 127.0.0.1 ve 0.0.0.0 değerleri ile değiştirmeyi unutmayınız, port olarak da 13304. Kendi IP ve portlarınızı config.ini içinden ayarlamalısınız, SRO:SB için farklı kendi dağıtımınız için ayrı client da kullanabilirsiniz ama burada bu şekilde olması gerekiyor.
GitHub Sayfası:

Amacımız çok net:
Oyuncular sunucuları daha kolay keşfetsin, sunucu sahipleri topluluklarını büyütürken daha az uğraşsın.
Her şey açık kaynak ve katkılarınızı memnuniyetle bekliyoruz.
Silkroad oyuncuları tarafından, Silkroad severler için yapıldı.
Proje sayfası: https://sro-server-browser.github.io/sro-browser-web

- SRO:SB Demo (Server Browser)
YouTube’da İzle
- SRO:SH + SRO:CD Demo
YouTube’da İzle
Geri bildirim, öneri ya da katılım için ulaşabilirsin.
Hepimize bol şans & bol drop!