Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Tower Defend Sorunu! (MaxiGuard)

Xaint

Elite
Web sitesi
www.twitch.tv
Türk Lirası
0.00₺
Herkese kolay gelsin , eternity dbsinden towerdefendle ilgili proc ve tabloları aldım değişmesi gereken yerleri değiştirdim, başlangıç prosedürü sorunsuz , event başlıyor sayaç aktif kill counter aktif takımlı şekilde, fakat towerları kessek bile event bitmiyor bitiş prosedürünü çalıştırdıgımda herhangi bir ödül vs vermiyor sürekli berabere bitti duyurusu cıkıyor sorun ne olabilir ? prosedür bu beyler
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Manuel bir şekilde denedin mi sonlandırma kısmını

Ek olarak kazanan berilleme kısmını göremedim yok gibi

EXEC MaxiGuard_Features.._TowerDefend_END 0

Oyla 0
evet buraya ekliymiş onu düzelttim fakat kazanan takıma ödül yada kill counta ödül kısmına birşey yapamadım onun örneği varmıydı bu dbde kurcaladım ama göremedim mi acaba
DECLARE @Count INT,
@Counter INT
SELECT TOP 1 @Count=COUNT(*) FROM @Table
SELECT @Counter=1
WHILE @Counter<=@Count
BEGIN
DECLARE @CurCharID INT,
@CharName VARCHAR(16)
SELECT TOP 1 @CurCharID=CharID,@CharName=CharName FROM @Table WHERE ID=@Counter
EXEC _AddSilk @CurCharID,100
EXEC _Action_AddHonor @CurCharID,10
EXEC _AddEternityPoint @CurCharID,30
SET @Counter+=1.
Bu kısmı kendi ödül verme sistemine göre düzeltmen lazım

Oyla 0
Sorun şu uniquekilleddeki kod bu
SQL:

bu kodu oraya yerleştirsem bile toweri kesince atmıyor , TowerDefend_END bu prosedürde var şehire çekme fakat kafasına göre 2-3 dk sonra çekiyor bu neden olabilir ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

up

Oyla 0
Sorun şu uniquekilleddeki kod bu
SQL:

bu kodu oraya yerleştirsem bile toweri kesince atmıyor , TowerDefend_END bu prosedürde var şehire çekme fakat kafasına göre 2-3 dk sonra çekiyor bu neden olabilir ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

up
Şehire çekme kısmını göremedim tam incelemek lazım

Şuan başlatıp bitirip ödülleri veriyormu

Oyla 0
Şehire çekme kısmını göremedim tam incelemek lazım
Şehire çekme kısmı en sonra tetiklediğimiz _TowerDefend_END prosedürünün içinde ekli ben _Scheduler tablosuna koyarsam sorunsuz çekiyor eklediğim saatte ama tower ölünce anlamsız kafasına göre tetikliyor prosedürü

Oyla 0
Geri
Üst Alt