Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Vsro Beta Üyelik Sistemi

朋友们大家好,如您所知,我们通常会注册并登录游戏,但有些服务器允许您在测试版中使用随机会员身份登录(因为有些守卫有此选项)。

我也想为你做这样的事情。

我们将能够通过使用 SRO_VT_LOG 表中的 Status 列来激活和停用 beta 会员资格。
您不需要使用“注册”列,它将采用默认值(当您输入一次时,您只会更改固定的“状态”列)。

如果Status = 0,您需要注册并按原样输入
如果状态 = 1,您可以注册随机会员并输入您的沙皇。

*** 隐藏文本:无法引用。 ***
很酷,谢谢分享

teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz üzere Normalde kayıt olup giriş yapıyoruz oyuna fakat bazı serverler random üyelikle giriş yaptırıyor betada ( bazı guardlarda seçenek olarak mevcut diye)

Bende sizler için böyle birşey yapmak istedim

SRO_VT_LOG tablomuzdaki Durum column' ile oynayıp beta üyelik aktif edip kapatabileceğiz
Register column ile oynamanıza gerek yok o varsayılan değer alacaktır.( zaten 1 kere girdiğinizde sabit tek Durum column değiştireceksiniz)

Durum= 0 ise Orjinal Kayıt olup girmeniz Gerekiyor
Durum= 1 İse random üyelikle kayıt olabilir ve çarınıza girebilirsiniz

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
bunu web sitesi olmadan oyuna giriş ekranında ıd pw yazdığımızda direk kayıt açıp giriş yapabilcek sekilde derleyebilirmiyiz beta için değil orjinal giriş için bu şekilde ayarlayabilirmiyiz

Merhaba Arkadaşlar bildiğiniz üzere Normalde kayıt olup giriş yapıyoruz oyuna fakat bazı serverler random üyelikle giriş yaptırıyor betada ( bazı guardlarda seçenek olarak mevcut diye)

Bende sizler için böyle birşey yapmak istedim

SRO_VT_LOG tablomuzdaki Durum column' ile oynayıp beta üyelik aktif edip kapatabileceğiz
Register column ile oynamanıza gerek yok o varsayılan değer alacaktır.( zaten 1 kere girdiğinizde sabit tek Durum column değiştireceksiniz)

Durum= 0 ise Orjinal Kayıt olup girmeniz Gerekiyor
Durum= 1 İse random üyelikle kayıt olabilir ve çarınıza girebilirsiniz

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

Geri
Üst Alt