Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

KGuardEdge VSRO | Item Point | Item RANK (KGuardEDGE)

Merhaba Arkadaşlar ;
Bugün sizlere Site üzerine yansıtılan Item Puanları gösteren rank sistemini oyun arayüzüne nasıl entegre edilir , sizlerle paylaşıyorum.
Karakterlerin item puanlarını hesaplar ve en yüksek puan alan ilk 75 karakteri sıralar, ve ilgili rank tablosuna aktarır.
KGuardEDGE göre uyarlanmış olup Geliştirici arkadaşların Özellikler Kategorisinin Ranklar stununda hangi customu kullanmak istiyorlarsa güncelleyebilirler.​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Keyifli Çalışmalar Dilerim..
teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@iMonarch önceden kguard için paylaşımlar azdı sizin sayenizde herhalde maxi bırakıp kguard kullanacağız elinize sağlık :)

pekı mesela 2. bıdefa updaterank execute cekerken onu sılmem mı gerekıo ?

Ayrıca mesela customrank dakı tablede ılk 75 varya. Orda sureklı aynı ısımler var gıbı.
Mesela yenı acılan guıldı eklemıyor ranka bır turlu bulamadım. Yanı tek guıldı goruyor. Shardda yenı guıldler var ama o yenı guıldlerdekı carların ıtemlerı okumuyor
yardımcı olursanız cok mutlu olurum

pekı mesela 2. bıdefa updaterank execute cekerken onu sılmem mı gerekıo ?

Ayrıca mesela customrank dakı tablede ılk 75 varya. Orda sureklı aynı ısımler var gıbı.
Mesela yenı acılan guıldı eklemıyor ranka bır turlu bulamadım. Yanı tek guıldı goruyor. Shardda yenı guıldler var ama o yenı guıldlerdekı carların ıtemlerı okumuyor
yardımcı olursanız cok mutlu olurum
_UpdateItemRank prosedürünü çalıştırdığınızda, geçici tablo #TempRank önce yeniden oluşturuluyor (yani, CREATE TABLE #TempRank komutuyla) ve sonra yeniden dolduruluyor.

Geçici tablolar (örneğin, #TempRank), SQL Server'da prosedürün sonunda DROP TABLE #TempRank komutuyla otomatik olarak silinir. Bu nedenle, eğer prosedür her çalıştırıldığında bir önceki veriler silinip yenileri ekleniyor. Birsey silmene gerek yok kısaca güncellemek için exec yapman yeterli

Geri
Üst Alt