Arkadaşlar lazım olacak 2 farklı proğramımız var.
Rar şifresi: tsdmr46
Arkadaşlar program bana ait değildir bende başka bir yerden buldum gördüm öğrendim sizinle paylaşmak istedim...
[REPLYTHANKS,2,3,4]
Proğram linkleri burada arkadaşlar
MapEditor.rar SroMapToNavmeshData.zip
[/REPLYTHANKS]

Programların çalışabilmesi için programların ikisi ve içerisindeki dll dosyalarını Silkroad klasörüne atmanız gerekmektedir. pk2 çıkarıcı ile data.pk2 dosyasını ve map.pk2 dosyasını programların olduğu klasöre çıkarmanız gerekmektedir. 

Map editör programını açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan harita aç butonuna tıklıyoruz ve çıkardığımız map klasöründen hangi dosyayı düzenleyeceksek açıyoruz örnek olarak ben janganı düzenlemek istiyorum ve açıyorum... Map/97/168.o2 yolu jangan tasarımı.
programın içeriğini tek tek anlatamayacağım zaten kolay bir program birazcık uğraşl profesyonelleşebilirsiniz.
Sonrasında kaydetmeden önce ikinci programımızı açıyoruz . Karşımıza alttaki gibi ekran geliyor
daha sonra convert ? yazan yere watch yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.
şimdi yaptığımız değişikliği kayıt edelim.
Save Map tuşuna bastıktan sonra kayıt yeri seçiyoruz
dosya seçtiğimiz yerde hangi dosyayı seçtiysek üzerine kaydediyoruz.
şimdi programlarla işimiz bitti kapatabiliriz...
yaptığımız değişikliklerin aktif olabilmesi için yaptıklarımızı SW filesta bulunan data klasörüne atıcaz daha sonrasında data.pk ve map.pk içerisine inject edicez.
programların olduğu klasörün içerisine SroMapToNevmeshData.exe programı SR_GameServer adında yeni klasör oluşturacak içerisine yeni Map/97 klasörünü oluşturup 168.o2 dosyamı atıyorum
sonra klasör içerisinde bulunan data/navmesh klasörüne giriyoruz ve içerisindeki dosyaları kopyalayıp SW Files/Data/Navmesh içerisine yapıştırıyoruz
Hedefteki dosyaları değiştir dedim ve yapıştırdım
Pk2 editörümüzü açtık ve data.pk 2 yi seçtik
Dosya seçimi tuşu -- Sr_GameServer klasörüne oluşturulmuş data yı seçip import ediyoruz.
aynı işlemi Map.pk2 içinde yapıyoruz
Map klasörünü seçtip import ettikten sonra işimiz bitti şimdi oyuna giriyoruz.
Yeni jangan görünümü hayırlı olsun.
Rar şifresi: tsdmr46
Arkadaşlar program bana ait değildir bende başka bir yerden buldum gördüm öğrendim sizinle paylaşmak istedim...
[REPLYTHANKS,2,3,4]
Proğram linkleri burada arkadaşlar
MapEditor.rar SroMapToNavmeshData.zip
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
[/REPLYTHANKS]

Map editör programını açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan harita aç butonuna tıklıyoruz ve çıkardığımız map klasöründen hangi dosyayı düzenleyeceksek açıyoruz örnek olarak ben janganı düzenlemek istiyorum ve açıyorum... Map/97/168.o2 yolu jangan tasarımı.

programın içeriğini tek tek anlatamayacağım zaten kolay bir program birazcık uğraşl profesyonelleşebilirsiniz.
Sonrasında kaydetmeden önce ikinci programımızı açıyoruz . Karşımıza alttaki gibi ekran geliyor

daha sonra convert ? yazan yere watch yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.

şimdi yaptığımız değişikliği kayıt edelim.
Save Map tuşuna bastıktan sonra kayıt yeri seçiyoruz

dosya seçtiğimiz yerde hangi dosyayı seçtiysek üzerine kaydediyoruz.

şimdi programlarla işimiz bitti kapatabiliriz...
yaptığımız değişikliklerin aktif olabilmesi için yaptıklarımızı SW filesta bulunan data klasörüne atıcaz daha sonrasında data.pk ve map.pk içerisine inject edicez.
programların olduğu klasörün içerisine SroMapToNevmeshData.exe programı SR_GameServer adında yeni klasör oluşturacak içerisine yeni Map/97 klasörünü oluşturup 168.o2 dosyamı atıyorum

sonra klasör içerisinde bulunan data/navmesh klasörüne giriyoruz ve içerisindeki dosyaları kopyalayıp SW Files/Data/Navmesh içerisine yapıştırıyoruz

Hedefteki dosyaları değiştir dedim ve yapıştırdım

Pk2 editörümüzü açtık ve data.pk 2 yi seçtik

Dosya seçimi tuşu -- Sr_GameServer klasörüne oluşturulmuş data yı seçip import ediyoruz.

aynı işlemi Map.pk2 içinde yapıyoruz

Map klasörünü seçtip import ettikten sonra işimiz bitti şimdi oyuna giriyoruz.
Yeni jangan görünümü hayırlı olsun.