- Alınan Beğeni
- 280
- Ödül Puanları
- 63
-- ÖNEMLI NOT --
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu Paylaşım @Spare Kardeşimin Anlatımından Alıntı yapılarak Hazırlanmıştır..
Yaparken Ben anlamakta Biraz Zorluk Çektim Diğer Yapacak Olan Arkadaşlar Adına Kolaylık Olsun Diye Daha Detaylı Anlatmak istedim
Yapmış olduğu Paylaşım için @Spare Kardeşime Çok Teşekkür Ederim
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
.
.
.
Şimdi Başlayalım
İlk olarak Npc nin Kodunu Aşağıdaki 1. PROSÖDÜR e okutunuz.
-- 1. PROSÖDÜR --
--------------------------------------------------------------------------------------
select * from _RefObjCommon where CodeName128 ='NPC_CH_xxx' -- #NeovaEDIT (ALI OKUMUS)
--------------------------------------------------------------------------------------
Çıkan sonuçta Baştan 2. sırada olan '' ID '' kısmını alıp 2. PROSÖDÜR e okuntunuz.
-- 2. PROSÖDÜR --
------------------------------------------------------------------------------
SELECT * FROM Tab_RefTactics where dwobjID = 'xxx' -- #NeovaEDIT (ALI OKUMUS)
Burada çıkan Sonuçta ise En baştaki '' dwTasticsID '' sini 3.PRSÖDÜR e Okutunuz.
-- 3. PROSÖDÜR --
-----------------------------------------------------------------------------
SELECT * FROM Tab_RefNest where dwTacticsID = 'xxx' -- #NeovaEDIT (ALI OKUMUS)
NPC mizin Yönünü Değiştireceğimiz '' Tab_RefNest '' Tablosunun içeriğidir Bu çıkan sonuç.
Eğerki Bu NPCNİN Yönünü Değiştirmek istiyorsanız,
'' Tab_RefNest '' Tablosuna Girip 3. PROSÖDÜR de bulduğumuz '' dwNestID '' yi bulunuz.
Bu ID Yönünü değiştirmek istediğimiz NPC nin İD Sidir Yönünü ise '' wInitialDir '' yazan Kısımdan değiştirebilirsiniz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu Paylaşım @Spare Kardeşimin Anlatımından Alıntı yapılarak Hazırlanmıştır..
Yaparken Ben anlamakta Biraz Zorluk Çektim Diğer Yapacak Olan Arkadaşlar Adına Kolaylık Olsun Diye Daha Detaylı Anlatmak istedim
Yapmış olduğu Paylaşım için @Spare Kardeşime Çok Teşekkür Ederim
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
.
.
.
Şimdi Başlayalım
İlk olarak Npc nin Kodunu Aşağıdaki 1. PROSÖDÜR e okutunuz.
-- 1. PROSÖDÜR --
select * from _RefObjCommon where CodeName128 ='NPC_CH_xxx' -- #NeovaEDIT (ALI OKUMUS)
Çıkan sonuçta Baştan 2. sırada olan '' ID '' kısmını alıp 2. PROSÖDÜR e okuntunuz.
-- 2. PROSÖDÜR --
SELECT * FROM Tab_RefTactics where dwobjID = 'xxx' -- #NeovaEDIT (ALI OKUMUS)
Burada çıkan Sonuçta ise En baştaki '' dwTasticsID '' sini 3.PRSÖDÜR e Okutunuz.
-- 3. PROSÖDÜR --
SELECT * FROM Tab_RefNest where dwTacticsID = 'xxx' -- #NeovaEDIT (ALI OKUMUS)
NPC mizin Yönünü Değiştireceğimiz '' Tab_RefNest '' Tablosunun içeriğidir Bu çıkan sonuç.
Eğerki Bu NPCNİN Yönünü Değiştirmek istiyorsanız,
'' Tab_RefNest '' Tablosuna Girip 3. PROSÖDÜR de bulduğumuz '' dwNestID '' yi bulunuz.
Bu ID Yönünü değiştirmek istediğimiz NPC nin İD Sidir Yönünü ise '' wInitialDir '' yazan Kısımdan değiştirebilirsiniz