Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Videolu Anlatım VSRo ödeme yöntemlerini sql den kolayca düzenleme değiştirme - VSRo payment sytem edit.

ayzekk

.
Web sitesi
youtube.com
Türk Lirası
80.00₺
Merhabalar arkadaşlar bu konuda sizlere videolu bir şekilde sql üzerinden npc de ki satışta olan itemlerin satılan para birimini ve satıldığı miktarı kolayca değiştirmenizi sağlayacak videoyu sizlere sunuyorum iyi seyirler.
NOT: Sql üzerinden yapılan değişikliklerin client e aktarılması lazım bunu npc proğramı veya dbtomedia proğramları yardımı ile sadece npc içeriği ile alakalı 4 tabloyu güncellemeniz yeterli olacaktır.

Merhabalar arkadaşlar bu konuda sizlere videolu bir şekilde sql üzerinden npc de ki satışta olan itemlerin satılan para birimini ve satıldığı miktarı kolayca değiştirmenizi sağlayacak videoyu sizlere sunuyorum iyi seyirler.
NOT: Sql üzerinden yapılan değişikliklerin client e aktarılması lazım bunu npc proğramı veya dbtomedia proğramları yardımı ile sadece npc içeriği ile alakalı 4 tabloyu güncellemeniz yeterli olacaktır.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler

Geri
Üst Alt