Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru VSRO.ORG ve VArcane.com Açıklama!

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺

Değerli VSRO.Org Kullanıcıları,

Son zamanlarda, alan adımızın ve markamızın izinsiz bir şekilde kullanıldığı çeşitli web siteleriyle karşılaşmaktayız. Özellikle sektörümüzde faaliyet gösteren bazı kişi ve kuruluşların, bazı projelerde ismimizi bazen logomuzu bazen başka ayırt edici özelliklerimizi taklit ederek yanıltıcı projeler sunduğu gözlemlenmektedir.

VSRO.ORG olarak, yalnızca resmi yönetim duyurularımız ve bağlı olduğumuz ve çatı şirketimiz olan https://varcane.com/ aracılığıyla paylaştığımız projeler bizimle ilişkilidir. Bunun dışında herhangi bir isim, logo veya yapı benzerliği taşıyan oluşumların VArcane.com veya oluşumumuzda bulunan VSRO.ORG, VSupload.com ile hiçbir bağı bulunmamaktadır.

Markamızın bilinirliğinden ve güvenilirliğinden faydalanmak isteyen bu tür girişimler, kullanıcılarımız için mağduriyet oluşturabilir.

Siz değerli topluluğumuzun, VArcane - VSRO - VSUPLOAD ismini veya logosunu kullanan diğer projelere itibar etmemesini önemle rica ederiz. Herhangi bir tereddüt durumunda resmi kanallarımızdan doğrulama yapmanızı tavsiye ederiz.

Keyifli forumlar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
VArcane.com Yönetim Ekibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt