Merhaba arkadaşlar, biraz araştırmam sonucunda paylaşılmış düzgün bir upgrade scroll prosedürü göremedim.
Bende @Yuppi 'nin paylaşmış olduğu model switcher yapımı'nı nasıl upgrade scroll haline getiririm diye düşünmeye başladım. Sonuç başarılı oldu.
Umarım faydasını görürsünüz.
1. Mevcut itemlerimizi excel'e çekelim;
Excell'i açın ve 1A- ID, 1B- OldItemCodeName, 1C- ID_OldItem, 1D- NewItemCodeName, 1E- ID_NewItem olacak şekilde hazırlıyoruz.
2. Tablomuzu oluşturalım;
Aşağıdaki queryi okutarak tablomuzu oluşturuyoruz ardından excelde hazırladığımız verileri bu tablomuza yerleştiriyoruz.
Bende @Yuppi 'nin paylaşmış olduğu model switcher yapımı'nı nasıl upgrade scroll haline getiririm diye düşünmeye başladım. Sonuç başarılı oldu.
Umarım faydasını görürsünüz.
1. Mevcut itemlerimizi excel'e çekelim;
Excell'i açın ve 1A- ID, 1B- OldItemCodeName, 1C- ID_OldItem, 1D- NewItemCodeName, 1E- ID_NewItem olacak şekilde hazırlıyoruz.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Aşağıdaki query kodumuzu kullanarak öncelikle yükseltmek istediğimiz silahın codename128 ve ID değerlerini alıyoruz. Excel'e yerleştiriyoruz.
Ardından hangi item hangisine yükseltilecekse ona göre tablomuzu hazırlıyoruz.
Bütün itemlere aynısını yaptıktan sonra excel'deki verileri bekletiyoruz. Aralarda boş satırlar varsa silmeyi unutmayın.2. Tablomuzu oluşturalım;
Aşağıdaki queryi okutarak tablomuzu oluşturuyoruz ardından excelde hazırladığımız verileri bu tablomuza yerleştiriyoruz.