Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO - Whatsapp Mesaj İletmek (Geliştiriciler İçin)

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar,

Whatsapp üzerinden Üyelik dogrulama,çıkan sun itemleri kullancıya mesaj attırmayı hedefliyorduk proje hayata geçiremedik paylaşmak istedim.

Şuanki hali geliştiriciler için çok uygun herşeye uyarlayabilirler.

WhatsappMessage.exe ne işe yarar? sizin belirleyeceginiz saniyede WhatsappMessage tablosunu kontrol edip Whatsapp API saglayıcısına POST işlemi gerçekleştiriyor.

Detayları dosya içerisinde paylaştım.

Paylaşım için teşekkürler ama keşke kaynak kodunu da paylaşsaydınız belki dikkatini çeken biri olur kendince geliştirirdi ama tabi sizin bileceğiniz iş teşekkür ederiz.. <3

kral güzel düşünce ama neden sun ile koşullandırdınız kendinizi :D eventler için bildirim olabilirdi , bakım için olabilirdi veya item kilit sistemi için olabilirdi :)
paylaşım için teşekkürler emek verilmiş birşey sadece aklıma takılan mesajilet sanırım ücretli bir sistem tabi birde oyuncuların telefon numaralarını almak gerekir oda kullanacakları panelden kayıt olurken yapılması gerekir gerçi oyun açıkkende bir bot yardımı ilede sonradan alınabilir

örnek verdim sunu ilk fikrimiz öyle gelmişti bota attıklarında heryerde oyuna baglı kalınsın bilgilendirelim diye :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Paylaşım için teşekkürler ama keşke kaynak kodunu da paylaşsaydınız belki dikkatini çeken biri olur kendince geliştirirdi ama tabi sizin bileceğiniz iş teşekkür ederiz.. <3
Talep ettim yazan arkadaşıma verirse eklerim konuya

Geri
Üst Alt