Merhaba Değerli Forum Sakinleri, Geliştiriciler ve Sunucu Sahipleri;
Bugün vSRO piyasasının yıllardır kanayan, neredeyse her büyük ve emek verilen projenin kabusu haline gelen en büyük sorununa getirdiğim yenilikçi ve gerçekçi çözümü sizlerle paylaşmak istiyorum: Dosya ve Emek Güvenliği.
Bildiğiniz gibi vSRO piyasasında birçok geliştirici, JMXPACK(Pk2) dosyalarını kendine özgü yöntemlerle şifreleyerek bu hizmeti sunuyor. Ancak ne yazık ki, topluluk içindeki kişisel sürtüşmeler, egolar ya da tamamen "keyfi" nedenlerle bu şifreler bir şekilde çözülüyor; büyük bütçeler ve zaman harcanan projeleriniz piyasaya sızdırılıyor veya haksız kazanç kapısı haline getiriliyor.
Silkroad, doğası gereği oldukça eski bir oyun. Altyapısının miladı dolduğu için güncel ve tamamen profesyonel, modern bir şifreleme mimarisiyle doğrudan donatılamıyor. Bu yüzden mevcut piyasada yapılan tüm işlemler, sınırlı bir şifreleme çerçevesinde adeta bir kedi-fare oyununa dönüşmüş durumda.
Uzun süredir bu kedi-fare oyununda kalıcı ve çok daha güçlü bir barikat örmek adına aralıksız çalışıyorum. Bu süreçte sayısız deneme yaptım, yüzlerce kez algoritma değiştirdim ve nihayet bugün, bu çalışmayı kararlı bir noktaya ulaştırmayı başardım. Kendimi ve bu sistemi geliştirirken, şu an severek oynadığınız birçok popüler oyunun şifreleme mimarilerini derinlemesine analiz ettim.
Şunu tüm samimiyetimle ve teknik doğruluğuyla ifade etmek istiyorum: Piyasadaki tüm şifrelemeler gibi, günün birinde benim geliştirdiğim sistem de illaki çözülebilir.
Tekrar altını çizerek söylüyorum: JMXPACK (yani PK2) dosyalarına tamamen çözülemez bir şifreleme koyulamaz. Bunu aksini iddia eden her kim varsa piyasayı manipüle ediyordur. Çünkü Sro_client.exe ve GFXFileManager.dll kaynak kodları elinizde olmadan bunu client tarafına %100 dayatamazsınız.
Peki bu şifreleme ne işe yarıyor?Geliştirdiğim bu yeni nesil JMXPACK şifrelemesi, giriş ve orta seviyedeki kişileri tamamen durduracak şekilde optimize edildi. Unutmayın ki, bugün piyasada "Silkroad oyuncusuyum" ya da "geliştiriciyim" diye geçinen kitlenin %90'ı tam olarak bu giriş ve orta seviyeden ibaret. Yani bu şifreleme, projenizi hedef alan tehlikelerin %90'ını kapıda yok ediyor.
Peki, geriye kalan o %10'luk profesyonel kitle PK2 dosyanızı zorlayıp bir şekilde kırarsa ne olacak? İşte oyunun kurallarını değiştirdiğimiz yer tam olarak burası.
PK2 dosyanızın günün birinde kırılma ihtimaline karşı, ek bir savunma hattı olarak JMXVBMS dosyalarınızı, yani 3D modellerinizi de şifreliyoruz. * Büyük bütçeler ödeyerek satın aldığınız veya sunucunuza özel olarak tasarlattığınız Weapon (Silah), Avatar, Pet vb. gibi değerli modellerinizin çalınmasını tamamen önleyebilirsiniz.
Projelerinizin güvenliğini şansa veya eski usul kedi-fare oyunlarına bırakmak istemiyorsanız, profesyonel çözümlerle tanışma vaktiniz geldi demektir. Entegrasyon süreci, teknik detaylar ve fiyatlandırma için bana aşağıdaki kanallardan ulaşabilirsiniz:
Emeklerinizi ve yatırımları korumak için doğru adımı atın. Herkese projelerinde başarılar dilerim!
Bugün vSRO piyasasının yıllardır kanayan, neredeyse her büyük ve emek verilen projenin kabusu haline gelen en büyük sorununa getirdiğim yenilikçi ve gerçekçi çözümü sizlerle paylaşmak istiyorum: Dosya ve Emek Güvenliği.
Bildiğiniz gibi vSRO piyasasında birçok geliştirici, JMXPACK(Pk2) dosyalarını kendine özgü yöntemlerle şifreleyerek bu hizmeti sunuyor. Ancak ne yazık ki, topluluk içindeki kişisel sürtüşmeler, egolar ya da tamamen "keyfi" nedenlerle bu şifreler bir şekilde çözülüyor; büyük bütçeler ve zaman harcanan projeleriniz piyasaya sızdırılıyor veya haksız kazanç kapısı haline getiriliyor.
Gerçekçi Yaklaşım ve Kedi-Fare Oyunu
Silkroad, doğası gereği oldukça eski bir oyun. Altyapısının miladı dolduğu için güncel ve tamamen profesyonel, modern bir şifreleme mimarisiyle doğrudan donatılamıyor. Bu yüzden mevcut piyasada yapılan tüm işlemler, sınırlı bir şifreleme çerçevesinde adeta bir kedi-fare oyununa dönüşmüş durumda.Uzun süredir bu kedi-fare oyununda kalıcı ve çok daha güçlü bir barikat örmek adına aralıksız çalışıyorum. Bu süreçte sayısız deneme yaptım, yüzlerce kez algoritma değiştirdim ve nihayet bugün, bu çalışmayı kararlı bir noktaya ulaştırmayı başardım. Kendimi ve bu sistemi geliştirirken, şu an severek oynadığınız birçok popüler oyunun şifreleme mimarilerini derinlemesine analiz ettim.
1. KATMAN: JMXPACK (PK2) Şifreleme Hizmeti
Şunu tüm samimiyetimle ve teknik doğruluğuyla ifade etmek istiyorum: Piyasadaki tüm şifrelemeler gibi, günün birinde benim geliştirdiğim sistem de illaki çözülebilir.Tekrar altını çizerek söylüyorum: JMXPACK (yani PK2) dosyalarına tamamen çözülemez bir şifreleme koyulamaz. Bunu aksini iddia eden her kim varsa piyasayı manipüle ediyordur. Çünkü Sro_client.exe ve GFXFileManager.dll kaynak kodları elinizde olmadan bunu client tarafına %100 dayatamazsınız.
Peki bu şifreleme ne işe yarıyor?Geliştirdiğim bu yeni nesil JMXPACK şifrelemesi, giriş ve orta seviyedeki kişileri tamamen durduracak şekilde optimize edildi. Unutmayın ki, bugün piyasada "Silkroad oyuncusuyum" ya da "geliştiriciyim" diye geçinen kitlenin %90'ı tam olarak bu giriş ve orta seviyeden ibaret. Yani bu şifreleme, projenizi hedef alan tehlikelerin %90'ını kapıda yok ediyor.
JMXPACK (PK2) Şifreleme Fiyatı: Detaylar ve fiyat bilgisi için sosyal medya/Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
2. KATMAN: JMXVBMS (3D Model) Şifreleme Hizmeti (Tam Koruma)
Peki, geriye kalan o %10'luk profesyonel kitle PK2 dosyanızı zorlayıp bir şekilde kırarsa ne olacak? İşte oyunun kurallarını değiştirdiğimiz yer tam olarak burası.PK2 dosyanızın günün birinde kırılma ihtimaline karşı, ek bir savunma hattı olarak JMXVBMS dosyalarınızı, yani 3D modellerinizi de şifreliyoruz. * Büyük bütçeler ödeyerek satın aldığınız veya sunucunuza özel olarak tasarlattığınız Weapon (Silah), Avatar, Pet vb. gibi değerli modellerinizin çalınmasını tamamen önleyebilirsiniz.
- PK2 dosyanız açılsa bile, JMXVBMS şifrelemesi sayesinde modelleriniz çalınsa, kopyalansa dahi başka sunucularda kullanılamaz.
- Bu sayede sunucunuz için tam ve eksiksiz bir koruma kalkanı elde etmiş olursunuz.
JMXVBMS (3D Model) Şifreleme Fiyatı: Detaylar ve fiyat bilgisi için sosyal medya/Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
İletişim ve Satın Alım
Projelerinizin güvenliğini şansa veya eski usul kedi-fare oyunlarına bırakmak istemiyorsanız, profesyonel çözümlerle tanışma vaktiniz geldi demektir. Entegrasyon süreci, teknik detaylar ve fiyatlandırma için bana aşağıdaki kanallardan ulaşabilirsiniz:- Discord: ayzekk.
- Sosyal Medya / Diğer Kanallar: DC-Ayzekk-kanalı , FB
Emeklerinizi ve yatırımları korumak için doğru adımı atın. Herkese projelerinde başarılar dilerim!