@Spare Hocam sizler söylediğiniz konularda haklısınız, ben size baştan beri haklı olduğunuzu söylüyorum patent fikri bana ait değildi benimle hiç alakası olmayan ve aklımdan dahi geçmeyen bir konuydu, bu olayın başlangıç aşamasından bahsedeyim madem öyle herkes neler olup bittiğini ve neler olduğunu bilsin, ilk olayın başlangıç aşaması m.özmen'in eroid online 100 cap serveri ysg bilişim ve yanındaki kişiler tarafından açıldığı gün 800+ SMC görmesi sonucunda oyun patlatılmış sunucu ve dosyalar silinmiş bunu ben kendim gözlerimle gördüm ama ysg bilişim kendi güvenliği altında barındırdığı sunucunun tüm sorumluluğunu atarak, suçu başkalarına atmıştır burada ciddi bir rekabet sorunundan dolayı yapılan bir müdahale görüyoruz, şimdi burda kimse m.özmenin haksız olduğunu iddiaa edemez hak budur adaletin gereğine göre benim doğruları konuşmam gerekir, 2. bir olay ise promaker isimli kişinin neredeyse tüm alanları değiştirmek üzere editlediği oyun içeriğini ve arenaları vs. m.özmenin izinsiz almasıdır, fakat burda şu durum var dosyalar zaten herkes tarafından kullanılıyor eğer promaker dosyalarını şifreleseydi böyle bir durumla karşılaşmamak için önemini almış olurdu ve bu kadar emek verilmiş bir veritabanında önlemler alınmazki, yani m.özmen bilgisini kullanarak dosyaları çıkarmış ve düzgün bir halde kendi oyununa entegre etmiş bunu hepimiz başka oyunlardan dosyalar alarak yapıyoruz bu suçsa hepimiz suçluyuz ama ortada büyük bir emek var promakere yapılan saygısızlıktır, karışılık olarak aynı şekilde gerekli güvenlik önlemlerine rağmen yaşanan birşey olduğu için kimin yaptığı hakkında fikrim yok olsada ortaya birşey atmamak daha doğru m.özmenin sunucusuna erişiliyor, dosyaları alınıyor ve forumda paylaşılıyor, patent fikride bu olaydan sonra ortaya çıkıyor ve gelişimleri zaten sizde 2 gün sonradan itibaren takip ediyorsunuz, bana gelirsek ben m.özmeni tanıyorum tek suçum budur belki ama yapılan işbirliği var yok değil, bu konuyla ilgilide kimsenin karşısında mahcup duruma düşmek istemem, eğilip büküleceğim bir konuda olmayacak
@Crusade DOSTUM, burada medeni insanlar gibi hukuki çerçevede konuşuyoruz, sanırım problemlerin var yada şahsımla ilgili sorunun olabilir diye düşünüyorum, eğer üslubünü bozacaksan konuyla alakan yok zaten araya girmenede gerek yok !