Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım VsroPlus Kurulum Hakkında

Etotio

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar daha önceden MaxiGuard kullanıyordum ama bazı arkadaşlar dedi ki VsroPlus kullan orada daha gelişmiş sistemler ve ücretsiz eventlar bulunuyor. Burada foruma baktığım zaman ise MaxiGuard prosedür / event paylaşımları daha fazla tam olarak çözemedim hangisi daha iyi olduğunu :) + VsroPlus kurulum rehberi var mı?
@Thor @TALENT

Kurulum hemen hemen aynı vsroplus’ta maxiguarda göre sadece bazı eventler hazır olarak verilmektedir yeni üyeliklerde 30gün deneme süresi veriliyor du en son devam ediyorsa @OsBo ?

Kurulum hemen hemen aynı vsroplus’ta maxiguarda göre sadece bazı eventler hazır olarak verilmektedir yeni üyeliklerde 30gün deneme süresi veriliyor du en son devam ediyorsa @OsBo ?
14 gün bedava yazıyor vsroplusta ama benim karamsar kaldığım bir konu var. VsroPlus ile MaxiGuard arasındaki fark nedir ki hangisi daha iyi?

14 gün bedava yazıyor vsroplusta ama benim karamsar kaldığım bir konu var. VsroPlus ile MaxiGuard arasındaki fark nedir ki hangisi daha iyi?
Temel olarak hemen hemen aynı maxiguard ucu açık bir guard hemen hemen aklınızda ki herşeyi yapabilirsiniz vplusta bazı sistemler hazır test aşamasından ileri gitmedim kullananlar varsa yorumda bulunabilir kararsız iseniz test etmenizi öneririm

Merhabalar, guardları deneyimlemiş olarak deneyimimi paylaşayım seninle.

MaxiGuard’ın en büyük artısı seni özgür bırakması ve son güncelleme ile GameServer durumsallarında çok fazla özelleştirme yapabiliyor olman. Son güncellemeyi okumanı tavsiye ederim. Diğer guardlarda olmayan en büyük artılarından biri de çok fazla event ve proc paylaşımı mevcut; kaynaklar gerçekten bol. Ücretli olarak sunduğu özellikler de var; Macro, silk stall, 3job gibi... Hatta Equalized system (eşitlik sistemi) de bunlara dahil. VsroPlus tarafında bu sistem 600 USD iken, MaxiGuard tarafında ücretsiz bir şekilde yapabiliyorsun.

VsroPlus ise ücretsiz sunduğu eventlerle alakalı olarak tercih ediliyor ama şöyle düşünmek lazım, bu ücretsiz eventlerin tamamı zaten MaxiGuard tarafında paylaşılmış durumda. Filter sahibi Muhab, aynı zamanda Electus’un geliştiricisi ve filter sağlayıcısı. Orijinal BattleRoyale, OldF10, 3job, Macro gibi sistemlerin yanında ücretli olarak event seçenekleri de mevcut (ayrıca talebin üzerine, müsaitlik durumuna göre sana özel event bile yazabilir).Ayrıca clientini encrypt edebilir, yani client içinden dosya çalınmaması adına ek bir koruma da sağlıyor.Yeni bir güncelleme üzerinde çalıştığını da biliyorum ama henüz tamamlandı şeklinde bir duyuru gelmedi.

İki filterda da asla sorun yaşamazsın. TR oyuncu kitlesi genelde KguardEDGE veya MaxiGuard seviyor, çünkü bir alışkanlık söz konusu. Kendi proclarını yazabiliyorsan Vplus tarafını da deneyimleyebilirsin. İki filterda da yeterince özgürsün. Fiyat konusunda devasa farklar yok. Filter seçimini yaparken önce sistemini, sonra da kendi tecrübeni baz alarak karar vermek bence daha doğru olur.

KguardEDGE hakkında yorum yapamıyorum, çünkü uzun zaman önce kullandım ancak kendi sitesinde VDS satın alma seçenekleride mümkün uygun fiyatlı ve stabil her zaman , şu an nasıl gidiyor bilgim yok. Ama Ömer Hocam’ın elinden çıkan işçilik tartışmaya kapalıdır, keza MaxiGuard ekibi için de aynı şey geçerli. Ayrıca Ömer hocamın üzerimde emeği de çoktur, tekrar sevgiler saygılar.

Filter konusunda aklında biraz canlanma ve fikir sahipliği yaşattıysam ne mutlu bana.
İyi forumlar dilerim.

Diğer guardları kullanma şansım olmadı ama Procedure bilgin var ise maxiguard ile çok güzel eventler yapabilirsin.

Geri
Üst Alt