Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Sorum VAR Xenforo ads manager sorunu

Sorum VAR
Türk Lirası
0.00₺
Bu alan boş bir türü dolduramadı reklam ads manager nasıl kullanılır reklam oluşturuyoruz ama gelmiyor 1 bölüme 2 tane lik koyduğumu Manuel takip etmem gerekecek Screenshot_20250630_180256_Chrome.jpg
Bu bölüme 2li reklam nasıl acılıyor bi bölüme 2 banner 1 kanala 2li banner link atıyorum ama bir bölüme 2 link koyduğum zaman Manuel kontrol etmem lazım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Screenshot_20250630_180906_Chrome.jpg

Ben İletişim yolları --- Uyarı Yöneticisine -- Uyarı Ekle Block - Mesaj yerine html gireceksin html bilgin yoksa ögeyi denetleden yapabilirsin herhangi bir forumdan sonra linkleri kendine göre düzenlersin veya chatpgt kullanarakda yapabilirsin xenforo banner alanı olusturmak istiyorum html yaz dersin ---
(Reklam yöneticisindende aynı mantıkla ekleyebilirsin bunun için admin cp panel yazıo yukarda oraya girmen lazım)

Ben İletişim yolları --- Uyarı Yöneticisine -- Uyarı Ekle Block - Mesaj yerine html gireceksin html bilgin yoksa ögeyi denetleden yapabilirsin herhangi bir forumdan sonra linkleri kendine göre düzenlersin veya chatpgt kullanarakda yapabilirsin xenforo banner alanı olusturmak istiyorum html yaz dersin ---
(Reklam yöneticisindende aynı mantıkla ekleyebilirsin bunun için admin cp panel yazıo yukarda oraya girmen lazım)
Hocam any desk versem bakma şansın varmı

Web site isminizi iletebilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt