Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

XenForo Kurulumu - Resimli Anlatım

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

Anlatıma başlamadan önce gerekli dosyaları FTP'inize attığınızı ve Veritabanı işlemlerinizi bitirdiğinizi varsayıyorum.

Kuruluma başlamadan önce XenForo Sistem Gereksinimleri konumuzu okuyup sunucunuzun gerekli modülleri olup olmadığını kontrol ediniz.

1. Adresine giriyoruz. İnstall yazmanızada gerek yok dosyaları attığınız klasöre girmeniz yeterli,Girdikten sonra aşağıdaki ekrandaki gibi bir giriş paneli karşılayacak bizi Begin Installation butonuna tıklayıp devam ediyoruz.

GZmoRN.png

2.İkinci Adımda Veritabanı bilgilerimizi girdikten sonra Test & Generate Configuration Butonuna tıklıyoruz.Sonrasında İse Bilgilerimizin doğru olduğunu söylüyor bize Continue with Installation butonuna basıp devam ediyoruz.

yG6L59.png

6Da5PE.png

3. Üçüncü adımda tüm bilgilerimizin doğru olduğunu söylüyor. Begin Installation butonuna basıp devam ediyoruz.

WXq1kP.png

4.Dördüncü Adımda Xenforoyu yüklemeye başlıyor,Yüklemeyi bitirmesi için biraz bekliyoruz.Sonrasında Setup Administrator Bölümü geliyor.Burda administrator Hesabımızın bilgilerini giriyoruz.Sonra Create Administrator butonuna tıklayıp devam ediyoruz
RgrokZ.png


5.Beşinci Adımda Forum Başlığını Ve Site adresimizi belirliyoruz.Setup Options butonuna basıp devam edip kurulumumuzu bitiriyoruz.Sonrasında Enter Your control panel Butonuna tıklayıp admin panelimize giriş yapıyoruz.

p5bBzJ.png


kM9nBy.png


anl237.png


YdQrkA.png
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.