Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Duyuru Yetki düzenlemeleri ve yeni Administrator SDClowen

TALENT

Deneme Mod
Katılım
17 May 2020
Mesajlar
330
Çözümler
2
Alınan Beğeni
207
Ödül Puanları
43
Konum
Yüklenemiyor...
Hayırlı olsun güzel kardeşim başarılarının devamını dilerim;)
 
Katılım
25 Mar 2020
Mesajlar
127
Alınan Beğeni
26
Ödül Puanları
18
Konum
http://criticalsro.com
Merhabalar,

Forumda yetkili olarak görev alan kişilerin çift yetki kullanımı kaldırılmıştır. Yetkililer için bundan sonra çift yetki sistemi ancak nitelik olarak verilecektir. (Developer, grafiker vb.)

Ayrıca mevcutta bulunan yetkililer, artık yetkilerini kullanmak ve yetkilerinin gerekliliklerini yerine getirmelidirler. Forum bitmiş değil, biz vsro.org 'tan vaz geçmiş değiliz. Siteyi ziyaret bile etmeyen, kullanmayan, forumun yararına bir şeyler yapmaya çalışmayan yetkililerin görevlerine son verildiğinde lütfen bize hatır gönül koymasınlar. Bir takım rütbe düşürmeleri yapıldı ve bundan sonra da yapılmaya devam edilecek. Bizler, en azından ben www.vsro.org benim forum sitem olduğu için değil, insanlara en güncel paylaşımların ve yardımların ulaştığı bir forum sitesi olduğu için burada duruyorum ve durmaya da devam edeceğim. Bana benim gibi düşünen aktif arkadaşlar gerekli, beni yılgınlaştıracak yetkililer değil. Onları gördüğüm de benim de örnek alacağım yetkililer.

Hali hazırda daha önce de yetkilimiz olan, @SDClowen ile görüştük ve ilk etapta VSRO için sonrasında diğer silkroad sürümlerine de entegre olabilecek bir bot geliştireceğini öğrendim. Daha öncesinden de vsro.org 'a arka planda bir çok konu da terettüt etmeden, amaç gütmeden yardımcı olan @SDClowen 'e tarafımca Administrator yetkisi verilmiştir. Bu yetki ile beraber gelecek olan bir çok www.vsro.org etkinlikleri de sizleri bekliyor olacak.

Herkese yeni Admin'in ve projelerinin hayırlı olmasını dilerim.


Bilgilerinize sunar,
İyi forumlar dileriz.
Forum gerçekten takdiri hak ediyor. sana başarılar diliyorum.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.