Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Vsro yeni npc ekleme ve içini düzenleme

Türk Lirası
0.00₺
Oyunu kurma işlemi tamamlandı birkaç kez yap boz yaparak farklı databaseler ile kurulum yaptım. Şimdi ise edit olayına geçeyim diyorum oyun içersine yeni bir npc eklemek ve içini düzenlemek nasıl oluyor ekstra bir program mı gerek yardımcı olurmusunuz.

Oyunu kurma işlemi tamamlandı birkaç kez yap boz yaparak farklı databaseler ile kurulum yaptım. Şimdi ise edit olayına geçeyim diyorum oyun içersine yeni bir npc eklemek ve içini düzenlemek nasıl oluyor ekstra bir program mı gerek yardımcı olurmusunuz.
Vsro Npc programı kuracaksın.

Npc programını direk kurup bir seyler yapmak yok... Önce programa göre tabloların ayarlanması gereklidir.. aksi takdirde sorunlar oluşur..

Npc'nin taşınması istediğin yere bir karakter koy ve oyundan çık... sonra aşağıdaki query'de açıklamaları yazılı alanları doldur.
Yön için konular var sağ üstteki mini map'e göre hesap yaparak ayarlayabilirsin.
NPC TAŞIMA

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bunların benim gibi yeni başlayanlar için ilk bakışta çince gibi görünüyor olması normal mi? :) Aksam bunlara bakıp tekrar kuracağım

Tamamdır burada paylaşım yapicam sorun olursa
Npc'nin taşınması istediğin yere bir karakter koy ve oyundan çık... sonra aşağıdaki query'de açıklamaları yazılı alanları doldur.
Yön için konular var sağ üstteki mini map'e göre hesap yaparak ayarlayabilirsin.
NPC TAŞIMA

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Npc taşıma ile ilgili soruların varsa buraya yorum olarak yazabilirsin.. ilgili bi başlık zaten.

NPClere item eklemede herhangi bir sınırlama var mı ? İstediğimiz kadar koyabilir miyiz ?
F10'da bir limit var tam kaç olduğunu bilmiyorum fakat bi dönem F10'u doldurduğumda biraz abartmıştım ve gameserver açılmamıştı..
Buna bakarak NPC'de de bir sınır olabileceğini düşünüyorum. Yine bir seferinde 1-8 dg arası tüm eşyaları npcye eklemek istemiştim yine sorunla karşılaşmıştım.

Geri
Üst Alt