vSRO Yardım 100cap drop kaldırma

fearlesturk

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 100 mesaj
Thread owner
vsro 100cap sunucu editi yapıyorumda 9dg üstü itemlerin yerden dropunu kaldırmak istiyorum ayrıca stone dropu eklemek istiyorum yardımcı olabilecek varmı?

biraz lütfen foruma ve google arama kısmına istediğiniz editin kısa bir açıklamasını yazıp açılmış konulara bakmanızı öneriyorum :)

Buyur kardeşim. Herşeyden önce veritabanı yedeklerini almayı unutma.

Bunlar 9 DG üstünün droplarını kapatır. Stone drop eklemek için _RefDropClassSel_Alchemy_ATTRStone _RefDropClassSel_Alchemy_MagicStone _RefDropClassSel_Alchemy_Tablet bu tablolarda işlem yapman gerekiyor ProbGroup ile başlayan sütunların sonundaki rakamlar kaç dg olduklarını belirtir. MonLevel satırındaki rakamlar kaç level mobun drobu olduğunu belirtir. eğer ProbGroup sütunundaki değere 1 yazarsan 1 mobta bir düşer, 0,1 yazarsan 10 mobta 1 düşer, 0,01 yazarsan 100 mobta bir düşer bu şekilde kendine göre ayarlayabilirsin.

Ayrıca server files içerisinde drop rate 1 olması gerekiyor.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Thread owner
Buyur kardeşim. Herşeyden önce veritabanı yedeklerini almayı unutma.

Bunlar 9 DG üstünün droplarını kapatır. Stone drop eklemek için _RefDropClassSel_Alchemy_ATTRStone _RefDropClassSel_Alchemy_MagicStone _RefDropClassSel_Alchemy_Tablet bu tablolarda işlem yapman gerekiyor ProbGroup ile başlayan sütunların sonundaki rakamlar kaç dg olduklarını belirtir. MonLevel satırındaki rakamlar kaç level mobun drobu olduğunu belirtir. eğer ProbGroup sütunundaki değere 1 yazarsan 1 mobta bir düşer, 0,1 yazarsan 10 mobta 1 düşer, 0,01 yazarsan 100 mobta bir düşer bu şekilde kendine göre ayarlayabilirsin.

Ayrıca server files içerisinde drop rate 1 olması gerekiyor.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
teşekkür ederim forumda ve internette araştırdım fakat istediğim sonuca ulaşamadım teşekkürler

teşekkür ederim forumda ve internette araştırdım fakat istediğim sonuca ulaşamadım teşekkürler
İstediğin sonuc derken drop kapatmak istiyorsan 10d için _RefDropClassSel_Equip bu tablo clean itemler için ProbGroup stunlarını 0 _RefDropClassSel_RareEquip tablosuda sos/monon/sun/nova droplar için ProbGroup 90 ile 100 arasındakı ProbGroup stunlarını 0 yapman yeterli
Daha farklı birşey istiyorsan ayrıntı verirsin duruma bakarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt