Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
ROLLET remastered
vsupload kguardedgeakademi
cleopatra legacy

vSRO Paylaşım 2019 Güncel temiz database,SvFiles,panel, ve gerekli dosyaları

Katılım
20 Eki 2020
Mesajlar
86
Alınan Beğeni
12
Ödül Puanları
8
Konum
New York
Merhaba arkadaşlar, kendim edit yapabilmek için sv açmıştım piyasada çok sağlam dosyalar yoktu bende bu yüzden elimde bulunan ve kendi serverimde kullandığım temiz virüs olmayan log tutmayan ve tüm gerekli olan dosyaları buraya bırakıyorum umarım sizinde işinize yarar.



Silkroad Dosyalarının tümü bu klasörde : (bu dosyanın içerisinde aşağıda verdiklerimin hepsi mevcuttur.)


clean DataBase :

Sv Files :

Silkroad dosyası :

ineput : ( arkadaşlar bu dosyayı rardan çıkarıp direkt c deki ineput klasörü ile değiştireblirsiniz ve içerisindeki ayarları kendinize göre düzenleyebilirsiniz içerisinde panelde mevcut )

Server Aç :

Arkadaşlar en üstte verdiğim Silkroad Dosyalarının tümü bu klasörde dosyasında 2 türlü database bulunmaktadır birisi hiç edit yapılmamış clean olan yedek isimli rar ve diğeri birkaç edit yapılmış olan backup isimli rar media da bu editler var o yüzden eğer clean olanı kuracaksanız media içerisinde editli olan şeyleri temizlemeniz gerekmektedir yok direkt backup isimli rardaki database'i kurarsanız sorunsuz çalışır editli olan şeyler ise silk scroll ekli rütbe scroll ekli ve npcde 11 dg fight itemler ekli youtube da kurulum için birçok video mevcut oradan izleyerekte kurabilirsiniz kuramayan arkadaşlar olursada bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
Teşekkür ederim dostum
 
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
27
Alınan Beğeni
5
Ödül Puanları
3
Konum
istanbul
bende bir date base mevcut bu forumdan başka bir datebase fakat files dosyası olmadığı için sizin bu konudan indirdim başka datebase ile çalışmama gibi bir hata söz konusu olabilirmi
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.