Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Battle Arena Giriş Seçenekleri açılmıyor.

Türk Lirası
0.00₺
Battle arenada şu problemi yaşıyorum Smcden ayarlamasını yaptım problemsiz.
Server.CFG de aktif.
_RefRegionBindAssocServer de açık.
Oyunda NOTİCE GEÇİYOR KAYIT OLABİLMEK İÇİN 5 DAKİKA DİYE AMA AÇILMIYOR SEÇENEK.
EqdJMt.jpg

bu şekilde kalıyor.
Texusytem de problem yok.

E21ztA.png

E21KV1.jpg

Dedimki saatlerde problem yok . Burdada Açık ve net gözükmektedir. Biz Araştırmadan konuda açmıyoruz.!
Bu doğru ayarlamış haliniz mi? Bir de tepki gösteriyorsunuz. :) Önce size karşılıksız yardımcı olmaya çalışan insanlara saygılı olmayı öğrenmelisiniz.

Oyla 0
Random ve partification'a eklemişsiniz de bu bayrak maçı mı puan maçımı ona ekleme yapmamışsınız.
Saatlerinin ayarı doğru değil yani çok emin konuşuyorsun ama ne yaptığından haberin yok :)

Saatlerin yanlış dostum, eklemelerin doğru değil. Flag maçına ekleyeceksin, random'a ekleyeceksin ve partification'a ekleyeceksin.

Gerisi sende, çok bildiğin için bişey anlatmıyorum bundan sonrasını yaparsın.

Oyla 0
Random ve partification'a eklemişsiniz de bu bayrak maçı mı puan maçımı ona ekleme yapmamışsınız.
Saatlerinin ayarı doğru değil yani çok emin konuşuyorsun ama ne yaptığından haberin yok :)

Saatlerin yanlış dostum, eklemelerin doğru değil. Flag maçına ekleyeceksin, random'a ekleyeceksin ve partification'a ekleyeceksin.

Gerisi sende, çok bildiğin için bişey anlatmıyorum bundan sonrasını yaparsın.
Hacım ayarların nasıl olacağı ile ilgili bir anlatım yapar mısın ? özelden ya da konu açarak. ya da team vereyim bak

Oyla 0
Ben kimseye özel destek vermiyorum dostum malesef, dediğim yönteme bak ve CTF ayarlama konusunu göz önüne alarak yap.
Hepsi aynı işlem.

Oyla 0
Geri
Üst Alt