Geliştirme yaparken en çok ihtiyacım olan programlardan birisiydi. Herkesin işine yarayacağını düşünüyorum.
DDJ Viewer & Converter v1.0.0
Programı kurduğunuzda .ddj dosyalarını otomatik thumbnail oluşturur! Png, Jpeg gibi önizlemeler nasılsa ddj'de aynı şekilde görünür.
Ayrıca resmin üstüne sağ tıklayarak "Convert to PNG" ile pngye çevirebilirsiniz. Yada tam tersi PNG'ye sağ tıklayarak DDJ'ye çevirebilirsiniz.
DDJ neredeyse DDS olduğu için birçok formatı denedim ancak denemediklerim veya bende olmayanlar olabilir. Önizlemede göstermediği dosyaları özelden gönderirseniz programı geliştiririm.
v1.2
- Toplu dönüştürme: Klasördeki tüm DDJ → PNG veya PNG → DDJ
- Çıktı klasörü seçimi ve alt klasör yapısı korunuyor
- Hata veren dosyalar _conversion_errors.log dosyasına kaydediliyor
- Thumbnail boyutları düzeltildi - DDJ ve PNG artık aynı boyutta görünüyor
- PNG → DDJ dönüşümünde beyaz/şeffaf görünme sorunu çözüldü
- Küçük resimler artık thumbnail boyutuna büyütülüyor
- Yeni desteklenen formatlar: PNG container, BMP container, 8-bit paletli, RGBA16F half-float, 24-bit R8G8B8, 32-bit X8B8G8R8, 32-bit A8B8G8R8
DDJ Viewer & Converter v1.0.0
Programı kurduğunuzda .ddj dosyalarını otomatik thumbnail oluşturur! Png, Jpeg gibi önizlemeler nasılsa ddj'de aynı şekilde görünür.
Ayrıca resmin üstüne sağ tıklayarak "Convert to PNG" ile pngye çevirebilirsiniz. Yada tam tersi PNG'ye sağ tıklayarak DDJ'ye çevirebilirsiniz.
DDJ neredeyse DDS olduğu için birçok formatı denedim ancak denemediklerim veya bende olmayanlar olabilir. Önizlemede göstermediği dosyaları özelden gönderirseniz programı geliştiririm.
v1.2
- Toplu dönüştürme: Klasördeki tüm DDJ → PNG veya PNG → DDJ
- Çıktı klasörü seçimi ve alt klasör yapısı korunuyor
- Hata veren dosyalar _conversion_errors.log dosyasına kaydediliyor
- Thumbnail boyutları düzeltildi - DDJ ve PNG artık aynı boyutta görünüyor
- PNG → DDJ dönüşümünde beyaz/şeffaf görünme sorunu çözüldü
- Küçük resimler artık thumbnail boyutuna büyütülüyor
- Yeni desteklenen formatlar: PNG container, BMP container, 8-bit paletli, RGBA16F half-float, 24-bit R8G8B8, 32-bit X8B8G8R8, 32-bit A8B8G8R8
Ekli dosyalar