vSRO Çözüldü DLL önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 14%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar bu aralar DLL olayına sardım da florianın dllyi kullanıyorum sorunsuz bir şekilde drop logs tablosu yaptım tabloya verileri yazıyor
IMG-20260206-WA0000.jpg

Bir de şöyle bir sıkıntı var karakter seçim ekranını değiştirdiği için çok uzakta kalıyor

IMG_20260206_011802.jpg

Demek istediğim bunları listeden silince de dllyi derleyemiyorum başka bir dll önerisi olan var mıdır

Ekli dosyalar

• IMG-20260205-WA0000.jpg
    IMG-20260205-WA0000.jpg
    338.1 KB · Görüntüleme: 33
Bununla ilgili videolarim var android telefonlari aldigimda paylaşacağım drop log ve karakter bilgi gösterme Dll ile ilgili herşey var 4-5 güne alırsak inşallah

Oyla 0
Beklemedeyim ve takip edeceğim bende bunu merak ediyoru. Database ortamında varım ama DLL ve exe sistemi yok bende ya

Oyla 0
Thread owner
Merhaba, 1770378530931.png table hook a // koyup derleyip tekrar dener misiniz.
hook kısmı dışında diğerlerini kapatınca sağda ki icon gelmiyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Consigment npcsinde ki itemlerin bilgisini gösteren butonu yapmaya çalışıyordum da o çok sıkıntıya giriyor devkit içinde doğru kodu bulamadım var mı onu deneyen var mı ya da .2dt dosyasının kopyasını yapıp devkit içerisinde ki kyuubinin .2dt dosyasını okuyan kısmı kendi yaptığım tablo ile değiştirsem çalışır mı acaba
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bununla ilgili videolarim var android telefonlari aldigimda paylaşacağım drop log ve karakter bilgi gösterme Dll ile ilgili herşey var 4-5 güne alırsak inşallah
Sağ tık yapınca char Info olsa tadından yenmez

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt