ecSRO Yardım ECSRO/ZSZC Server Files Bugs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zenenet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zenenet

.
.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba,

ECSRO/ZSZC filesta olan buglar ile alakalı bilgiye ihtiyacım var, bazılarını GS tarafından düzeltmeyi başardım fakat halen tam olarak anlayamadığım buglar var, bunların detaylı olarak nasıl yapıldığını öğrenmem gerekiyor ki çözüm üretebileyim. Eğer lütfen bilginiz varsa detaylı olarak nasıl yapıldığı ile beraber yazarsanız çok makbule geçer.

- Scroll Bug (Fixlendi)
- Pet spawn bug (Fixlendi)
- Stat Bug (Fixlendi)

// Bilmediğim Buglar

- Exchange ile item kopyalanabildiği söyleniyor ama tam olarak nasıl yapıldığını halen çözemedim, o yüzden bir çözümde bulamadım. (Skill edit potion ile yapılan bugu kast etmiyorum) İnternette 2010 yıllarından açılmış konulara baktığımda Exchange ekranına örnek veriyorum 50 tane arrow koyuyorlar, sonrasında inventory de örnek olarak global ile arrowun yerini değiştirip exchange işlemini tamamlıyorlar ve relog atıldığında karşı tarafa global gittiğini söylüyorlar ama test ettiğimde exchange ekranında herhangi bir itemin inventory de yer değiştirilmesine izin verilmiyor, o yüzden tam olarak bunun nasıl yapıldığını çözemedim. (ZSZC Gameserver fixlenmiş olabilir ama emin değilim.)

- Stall ile item kopyalamadan bahsediliyor fakat bu bahsettiğim stall network ile çalışan değil o sadece görüntü olarak kopyalıyor ve teleport atıldığında item kayboluyor zaten bunun çözümü de stall network server side tarafından devre dışı bırakıldığında tamamen çözülüyor fakat 2010lu yıllardan kalan konularda stall exit opcode ile bir şeyler yapıldığından bahsetmişler fakat olayı tam olarak anlamadım/çalıştıramadım. Bunun ile alakalı bilgisi olan varsa sorunun kaynağına bakmaya çalışacağım.

Bu bahsettiklerim dışında bildiğiniz buglar var ise lütfen nasıl yapıldığı ile alakalı konu altında bilgi verirseniz belki bu dosyaları fixleyip, topluluk ile çözümlerini hep beraber paylaşabiliriz.

Teşekkürler!

Thread owner
Oyundan düşüren karşı taraf onu biliyorum ama nasıl düşürdüğünü bilmiyorum. Seni oyundan düşürüyor, exchangeye confirm demiyorsunuz daha, karakterinize girdiğinizde exchangeye ne koyduysanız hepsi karşı tarafa geçiyor
Muhtemelen sorunun kaynağını buldum hocam, hala karşı tarafı oyundan nasıl düşürdüklerini çözemedim fakat exchange sonrasında itemleri uptade eden prosedür bu buga sebep oluyor. Diğer konu

Oyla 0
Muhtemelen sorunun kaynağını buldum hocam, hala karşı tarafı oyundan nasıl düşürdüklerini çözemedim fakat exchange sonrasında itemleri uptade eden prosedür bu buga sebep oluyor. Diğer konu
O fileslarla hiç uğraşmadığım için detaylarını bilmiyorum ama böyle bir suistimalin olduğunu biliyorum. Konunuzu görünce yazayım dedim, fixlenmezse baş ağrıtır

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt