vSRO Çözüldü Free Unique Live DPS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xofthek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xofthek

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, ücretsiz bir şekilde sadece live unique dps kullanmak istiyorum bu mümkün mü? KGuardda var ama forumda bulunan cracklı KGuardda var mıdır? Yardımlarını bekliyorum.

F3rre#5715 Discorddan ulaş, ücretsiz yardımcı olacağım.

Merhaba, ücretsiz bir şekilde sadece live unique dps kullanmak istiyorum bu mümkün mü? KGuardda var ama forumda bulunan cracklı KGuardda var mıdır? Yardımlarını bekliyorum.
Orjinal'den Şaşama Derim Zaten Ücretsız Sınırsız Olarak 50 User Kullanabildiğin Bir Sistem Varken Neden Dahda Crack Olarak Kullanmak İstiyorsunuz ki

Thread owner
Orjinal'den Şaşama Derim Zaten Ücretsız Sınırsız Olarak 50 User Kullanabildiğin Bir Sistem Varken Neden Dahda Crack Olarak Kullanmak İstiyorsunuz ki
Orjinaline nasıl ulaşabilirim? İnternette araştırıyorum kguard olarak resmi bir site bulamıyorum.

Orjinaline nasıl ulaşabilirim? İnternette araştırıyorum kguard olarak resmi bir site bulamıyorum.

stfilter kurarsan içinde hepsi var ücretsiz sınırsız kullanıcılı tüm guardlar pahalı çünki onu önerebilirim

tüm guardlar pahalı çünki
kimse senin kara kaşına kara gözüne program yazmıyor. Hadi yazdı diyelim iş onunlada bitmiyor. Onu barındırmanın da bir maliyeti var. Para veremiyorsan o zaman oturup kendin yapacaksın. Beleşe çok alışmışsınız ama o kullandığınız STFilter hiçte masum sayılmaz. İster inanırsın ister inanmazsın güvenli bir yazılım değil ve oyunları ciddi etkileyecek açıkları mevcut.

ne gibi açıkları var oyun içi bug gimi mesela hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
dps meter guard kguard
Geri
Üst Alt