vSRO Çözüldü gameserver acılmıyor 2 haftadır ugraşıyorum bi türlü acamadım serveri ilgilebilecek varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enestaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enestaze

.
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
2 haftadır ugraştım bi cok files denedim db degiştirdim bi türlü yapamadım bazı hataları düzelttim yenileri cıktı ilgilebilecek biri cok makbule gecer

Ekli dosyalar

• resim_2022-12-18_215555807.png
    resim_2022-12-18_215555807.png
    197.6 KB · Görüntüleme: 59
2 haftadır ugraştım bi cok files denedim db degiştirdim bi türlü yapamadım bazı hataları düzelttim yenileri cıktı ilgilebilecek biri cok makbule gecer
SR_GameServer.exe dosyasını kopyala adını SR_GlobalManager.exe olarak düzenle yeni kopyaladığnı exenin ve açılacak aslında açılır en altta start all Modules desen fakat sen tek tek tıkladığın için bulamıyor :D

Oyla 0
Thread owner
t
SR_GameServer.exe dosyasını kopyala adını SR_GlobalManager.exe olarak düzenle yeni kopyaladığnı exenin ve açılacak aslında açılır en altta start all Modules desen fakat sen tek tek tıkladığın için bulamıyor :D
Tek tek acmıyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

böyle oluyor ilkin sonrasında öyle oluyor

Ekli dosyalar

• resim_2022-12-18_220414710.png
    resim_2022-12-18_220414710.png
    236 KB · Görüntüleme: 37
Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
eger SR modules programından acmaya calısıyorsan o programda tus bozuk ordakı gameserver global managerolarak eklı oyuzden acmıyor program ole bır hata verıyor dırek ac klasorden acılır daha once denemıstım o SR modulesi

Oyla 0
Thread owner
eger SR modules programından acmaya calısıyorsan o programda tus bozuk ordakı gameserver global managerolarak eklı oyuzden acmıyor program ole bır hata verıyor dırek ac klasorden acılır daha once denemıstım o SR modulesi
tek acınca da acmıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Discord üzerinden ulaşabilirsiniz gerekli hatayı birlikte çözelim
tabi alıyım discord

Ekli dosyalar

• resim_2022-12-18_224147539.png
    resim_2022-12-18_224147539.png
    199.4 KB · Görüntüleme: 35
Oyla 0
Windows 7 işletim sisteminde benim gözlemlediğim kadarıyla en sağlıklı çalışan files Eva sürümleri. Bu hatayla win7 kullanan birine kurulum yaptığımda karşılaşmıştım... Files jellbitz idi... ve files 'ı evaya çevirdiğimde sorunsuz açılmıştı.

Öte yandan sanal sunucumda win7 kurulu idi ve jellbitz çalışıyordu. Galiba sürümle alakalı.

Oyla 0
Veritabanı Security tabloları yeniden düzenlendi. Eksik files ayarlamaları tamamlandı. Oyun açıldı.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt