Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü gameserver acılmıyor 2 haftadır ugraşıyorum bi türlü acamadım serveri ilgilebilecek varmı
- Konuyu Başlatan enestaze
- Başlangıç tarihi
SR_GameServer.exe dosyasını kopyala adını SR_GlobalManager.exe olarak düzenle yeni kopyaladığnı exenin ve açılacak aslında açılır en altta start all Modules desen fakat sen tek tek tıkladığın için bulamıyor2 haftadır ugraştım bi cok files denedim db degiştirdim bi türlü yapamadım bazı hataları düzelttim yenileri cıktı ilgilebilecek biri cok makbule gecer
Oyla
0
t
böyle oluyor ilkin sonrasında öyle oluyor
Tek tek acmıyorumSR_GameServer.exe dosyasını kopyala adını SR_GlobalManager.exe olarak düzenle yeni kopyaladığnı exenin ve açılacak aslında açılır en altta start all Modules desen fakat sen tek tek tıkladığın için bulamıyor![]()
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ekli dosyalar
Oyla
0
Discord üzerinden ulaşabilirsiniz gerekli hatayı birlikte çözelimt
Tek tek acmıyorum
Oyla
0
dep ekle srPatcher programı vardır tahminen filesinde gameserver.exe ip patchle ?t
Tek tek acmıyorum
Oyla
0
onu da yaptım files hatalı olabilir midep ekle srPatcher programı vardır tahminen filesinde gameserver.exe ip patchle ?
forumda acılan tüm hata cözümleri denedigimi düşünüyorumdep ekle srPatcher programı vardır tahminen filesinde gameserver.exe ip patchle ?
Oyla
0
eger SR modules programından acmaya calısıyorsan o programda tus bozuk ordakı gameserver global managerolarak eklı oyuzden acmıyor program ole bır hata verıyor dırek ac klasorden acılır daha once denemıstım o SR modulesi
Oyla
0
tek acınca da acmıyoreger SR modules programından acmaya calısıyorsan o programda tus bozuk ordakı gameserver global managerolarak eklı oyuzden acmıyor program ole bır hata verıyor dırek ac klasorden acılır daha once denemıstım o SR modulesi
tabi alıyım discordDiscord üzerinden ulaşabilirsiniz gerekli hatayı birlikte çözelim
Ekli dosyalar
Oyla
0
Windows 7 işletim sisteminde benim gözlemlediğim kadarıyla en sağlıklı çalışan files Eva sürümleri. Bu hatayla win7 kullanan birine kurulum yaptığımda karşılaşmıştım... Files jellbitz idi... ve files 'ı evaya çevirdiğimde sorunsuz açılmıştı.
Öte yandan sanal sunucumda win7 kurulu idi ve jellbitz çalışıyordu. Galiba sürümle alakalı.
Öte yandan sanal sunucumda win7 kurulu idi ve jellbitz çalışıyordu. Galiba sürümle alakalı.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)