Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Gold Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Payitaht
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
Herkese kolay gelsin,

Arkadaşlar 92 lvl üstü moblarda gold sorunu yaşıyorum.
Kestiğim her mobdan gold düşmüyor örneğin 5 mob kesiyorum sadece 1 mobtan gold düşüyor.
100 lvl char ile kesiyorum 99 lvl mob da kessem aynı
her mobdan gold düşmesini nasıl sağlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Herkese kolay gelsin,

Kestiğim her mobdan gold düşmüyor örneğin 5 mob kesiyorum sadece 1 mobtan gold düşüyor.
her mobdan gold düşmesini nasıl sağlayabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Clean bir databaseden droplar ile alakalı tüm tabloları geçirerek sorununu çözebilirsin.

ElUW0t.jpg

Oyla 0
yazdığın için teşekkür ederim fakat drop ayarı için çok uğraştım clean tabloları atarsam yaptıklarımda gidecek.
Sadece belirli moblarda gerekli düzeltmeyi yapamazmıyım

Oyla 0
yazdığın için teşekkür ederim fakat drop ayarı için çok uğraştım clean tabloları atarsam yaptıklarımda gidecek.
Sadece belirli moblarda gerekli düzeltmeyi yapamazmıyım

O konuda detaylı bilgim yok daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Oyla 0
Herkese kolay gelsin,

Server.cfg ve tablolardan ayarlarını kontrol et. @predatorZ vermiş olduğu resimde ki tabloların içindeki verileri clean databaseden çek ya da RefDropGold tablosu var onu clean databaseden çekebilirsin. Her levele göre gold ratesi bulunuyor. Dedikleri mi dene olmadı tw ver bakalım.

Oyla 0
Dediğin gibi Refdropgold tablosunu inceledim 92+ moblarda DropProb kısmını 0,1 yapmışlar onu diğerleri ile aynı yapınca sorun çözüldü yazan herkese teşekkür ederim sağolun konu kilit.

Oyla 0
Geri
Üst Alt