iSRO-R Yardım iSRO-R Server Kurulumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan InFlames
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

InFlames

.
.
Aktiflik: 20%
Ayın En Aktif Üyesi
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Sunucuya iSRO-R Server kurmaya çalışıyorum da vSRO'nun dışında olduğu için alışılmışın üstünde kalıyor ve ister istemez files yapılandırma da yarım kalıyorum bir kaç video izlesem de modüller problem çıkartıyor yardımcı olabilecek olan varmıdır.

Şu 2 video genel olarak herkesin ISRO-R kurulum için baktığı videolardır hocam.

Özellikle webmall kurulumu oldukça sıkıntılı bir video hocam. Dolayısıyla oradan izleyecek arkadaşlara tavsiyem, webmall kurulmazsa sıkıntı etmeyin video çok iyi değil.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sunucuya iSRO-R Server kurmaya çalışıyorum da vSRO'nun dışında olduğu için alışılmışın üstünde kalıyor ve ister istemez files yapılandırma da yarım kalıyorum bir kaç video izlesem de modüller problem çıkartıyor yardımcı olabilecek olan varmıdır.
En hızlı şekilde sonuç almak istersen Pamuk'un konusundaki isro-r'yi kurabilirsin. Gördüğüm kadarıyla en hızlı, en sorunsuz, en güncel ve en orijinal hala o.

Oyla 0
Özellikle webmall kurulumu oldukça sıkıntılı bir video hocam. Dolayısıyla oradan izleyecek arkadaşlara tavsiyem, webmall kurulmazsa sıkıntı etmeyin video çok iyi değil.
Yorumunuz için teşekkürler hocam ben ilk çıktığı zaman rigid files bu kaynaktan izlemiştim ondan dolayı bildiğim genel kaynak bu ondan ötürü konu içerisine video linkini paylaşmıştım ^^

Böyle bilgilendirici başka kaynaklar varsa kurulum vs hakkında konu içerisinde belirtebilirseniz çok müteşekkir olurum ^^

Oyla 0
Yorumunuz için teşekkürler hocam ben ilk çıktığı zaman rigid files bu kaynaktan izlemiştim ondan dolayı bildiğim genel kaynak bu ondan ötürü konu içerisine video linkini paylaşmıştım ^^

Böyle bilgilendirici başka kaynaklar varsa kurulum vs hakkında konu içerisinde belirtebilirseniz çok müteşekkir olurum ^^
Evet o server kurulum kısmına bakılabilir ama dediğim gibi webmall kısmı sorunlu o videolar.

Tabi ki bildiğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım/çalışıyorum, keşke bilsem de daha fazla yardımcı olabilsem. Bir de en sorunsuz şekilde nasıl kurduğumu bir önceki yorumda belirttim, kurmak isteyen bikaç saat içinde halledebilir.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam kurulum yaptın mı en son? Anydesk ile kurulum yapabilirim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt