iSRO-R Çözüldü Isro Rigid dosyalarında global chate ILegendTool ile ingame eklemenin yolu var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nobikun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nobikun2

.
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
VSRO'da. Ilegentool aracını görüyorum. SQL'deki veri sayfası aracılığıyla küresel bildirimler veya bilgi üretebilir.
Yani Isro-R ile. SQL üzerinden bildirim veya global chate ingame eklemenin bir yolu var mı?

Thread owner
ne demek istediğini anlayan birisi türkçeye çevirebilir mi :D
Anlamayı zorlaştırdığım için özür dilerim. Türkiye'ye çevirmeye çalıştım ama Google'ın yanlış tercüme ettiği anlaşılıyor.
VSRO'nun Ilegendtool aracını sormak istiyorum. Isro-R'ye uygulamanın herhangi bir yolu var mı? Yoksa ISRO-R için SQL ile oyunda bildirim oluşturmanın herhangi bir yolu var mı?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Anlamayı zorlaştırdığım için özür dilerim. Türkiye'ye çevirmeye çalıştım ama Google'ın yanlış tercüme ettiği anlaşılıyor.
VSRO'nun Ilegendtool aracını sormak istiyorum. Isro-R'ye uygulamanın herhangi bir yolu var mı? Yoksa ISRO-R için SQL ile oyunda bildirim oluşturmanın herhangi bir yolu var mı?
Sorry for making you difficult to understand. I tried to translate into Turkey but it seems that Google translated incorrectly.
I want to ask about VSRO's Ilegendtool tool. Is there any way to apply it to Isro-R. Or is there any way to create notifications in the game with SQL for Isro-R

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt