vSRO Yardım kguard

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Margi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Margi

.
Aktiflik: 2%
1 Mesaj
Thread owner
Herkese hayırlı günler kguard kurulumu esnasında sql bağlantımı yapamadım bunun kaynağı localhost 127.0.0.1 kullanıyor olmam mı ?

"Can't connect to sql in 3500ms. (State:Connecting)" normal ip adresimi girincede bu hatayı alıyorum

Thread owner
TCP İp enable mi port girilimi kontrol sağlayın onları hallettiyseniz güvenlik duvarında da izin verdiyseniz bağlanacaktır.
Sunucunuzda herhangi bir port açma işlemi yapmanıza gerek yoktur. [Firewall Organizer] bu işi sizin yerinize 'bizim sunucularımız dışında erişilemez' olarak yapmaktadır
ben zaten kguardın içinden cıkan batları calıstırdıgımda baglantı tamamlanıyor hocam modullerde eksiksiz calısıyor sadece sql bağlanamıyorum oılmuyor bir türlü
t cp lerin vs hepsi enable zaten
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

TCP İp enable mi port girilimi kontrol sağlayın onları hallettiyseniz güvenlik duvarında da izin verdiyseniz bağlanacaktır.
çözüldü mü hocam
hayır hocam söyledigim gibi modulleri sorunsuz calısıtırıyorum gataway vs bağlanıyor fakat panelden sqle bağlanamıyorum öğlene kadar kurcalayıp olmazsa bırakacağım çünkü yapacak cok daha fazla işim var yinede teşekkür ederim yardım çabaların için

Oyla 0
Sunucunuzda herhangi bir port açma işlemi yapmanıza gerek yoktur. [Firewall Organizer] bu işi sizin yerinize 'bizim sunucularımız dışında erişilemez' olarak yapmaktadır
ben zaten kguardın içinden cıkan batları calıstırdıgımda baglantı tamamlanıyor hocam modullerde eksiksiz calısıyor sadece sql bağlanamıyorum oılmuyor bir türlü
t cp lerin vs hepsi enable zaten
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hayır hocam söyledigim gibi modulleri sorunsuz calısıtırıyorum gataway vs bağlanıyor fakat panelden sqle bağlanamıyorum öğlene kadar kurcalayıp olmazsa bırakacağım çünkü yapacak cok daha fazla işim var yinede teşekkür ederim yardım çabaların için
Burada bunun sorunlarını yaşayana kadar 200-300 e bir VDS alsaydın şuan sorunsuz sekilde devam ediyordun maalesef ilk başlayanların bu durumla karşılaşması kaçınılmaz oluyor kguard iplerine manuel SQL portu verip deneyebilirmisin

Oyla 0
Thread owner
isler bu sekilde ilerlemiyor kıymetli hocam bunu sende biliyorsun birşeylere sıfırdan baslayıp gerekli olan en kritik maddeleri bir anda temin etmemiz gerektiği bilincine varamayız yinede sağol yardımcı olmaya calıstıgın ve verdigin şuanki bilgi için arastırıp düzelteceğim yaşadıgım problemi yetkililer konuyu kapatabilir.

Oyla 0
Modullere 127.0.0.1 yazipda kguardin web sitesinden SQL bağlantısını 127.0.0.1 veya değişken idnizi yazarsanız kabul etmez dosyalara değişen ipnizi sonra kguardin paneline de aynı ip yi girin 127.0.0.1 olarak giriş saglamayin guard kullanirken

Oyla 0
Thread owner
Modullere 127.0.0.1 yazipda kguardin web sitesinden SQL bağlantısını 127.0.0.1 veya değişken idnizi yazarsanız kabul etmez dosyalara değişen ipnizi sonra kguardin paneline de aynı ip yi girin 127.0.0.1 olarak giriş saglamayin guard kullanirken
hocam oraları olması gerektigi gibi düzenledim fakat zaman aşımı hatasını çözemedim bir türlü sanırım bu alışıla gelmiş bir hata değil zaten cok fazla kaynakta olmadıgı için şimdilik baska kısımlarla ilgileniyorum kguard meselesine sonra döneceğim şuan bu söylediklerinizde net bir çözüm değil benim sorunum için dış ip mi yazdim tüm dosyalara kguardın modullerini dosyalarıma import ettim hepsi sorunsuz calıstı fakat sql bağlantısı ile web arasındaki olayı çözemedim söylediğim gibi yeteri kadar kaynak ve tam anlamıyla bilen birileri de yok zaten o yüzden daha sonra tekrar bakacağım yardım çabanız için teşekkür ederim hayırlı aksamlarınız olsuın

Oyla 0
Ben kendi yapımda bu şekilde sorunsuz ve stabil bir bağlantı alabiliyorum. 'Tam anlamıyla bilen biri yok' demek yerine bağlantı loglarını ve port izinlerini biraz daha derinlemesine incelersen hatanın nerede olduğunu bulabilirsin. Şimdilik kGuard'ı rafa kaldırdıysan diğer işlerinde iyi çalışmalar.

Oyla 0
Thread owner
Ben kendi yapımda bu şekilde sorunsuz ve stabil bir bağlantı alabiliyorum. 'Tam anlamıyla bilen biri yok' demek yerine bağlantı loglarını ve port izinlerini biraz daha derinlemesine incelersen hatanın nerede olduğunu bulabilirsin. Şimdilik kGuard'ı rafa kaldırdıysan diğer işlerinde iyi çalışmalar.
hocam senin sorun yaşamıyor olman benim yaşamayacağım anlamına gelmez ben de zaten senin söylediğin şeyden bahsediyorum ben 48 saat birşeyin üzerinde dururum başarılı olamazsam farklı noktaya geçerim sonra tekrar ona dönerim sana anlatmak istediğim bu. kguard hakkında çok fazla kaynak yok senin temel seviyede anlattıgından farklı bir hata alıyorum belkide cok fazla kurcaladım ve hatayı göremeyeceğim bir seviyeye getirdim bunu bilemeyiz ve yine altını çizerek söylüyorum cok fazla kaynak sorun tespiti olmadığı için daha fazla tırmalamak yerine diğer işlemlere geçtim anlatmak istediğimi yakala lütfen yoksa şunu yap bunu yapma gibi öneriler ile zaten işimiz görülüyor bazı zamanlarda ama bu durum o durum değil yani sağosın yinede

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar