Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Kullandıgım db de maplarda slot yok da bunları orjinal haline nasıl getirebilirim ?

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Echo valley - desert gibi +107 maplarda slot var 2-3 çeşit.

ama ben orjinal haline getirmek istiyorum.

Cons-Semer-Hotan-Jangan-Dw vs orjinal moblar olsun istiyorum nasıl yapabiliriz.

Arkadaşlar Echo valley - desert gibi +107 maplarda slot var 2-3 çeşit.

ama ben orjinal haline getirmek istiyorum.

Cons-Semer-Hotan-Jangan-Dw vs orjinal moblar olsun istiyorum nasıl yapabiliriz.
Map değil de slotlardaki moblar mı farklı / eksik ? Moblar mı orjinale dönmesi gerek ? yorumlara bakınca map, konudaki ilk mesaja bakınca slot.

Oyla 0
Map değil de slotlardaki moblar mı farklı / eksik ? Moblar mı orjinale dönmesi gerek ? yorumlara bakınca map, konudaki ilk mesaja bakınca slot.
64 aşşası slotlar yok. 64 ve üstü var. öle diyeyim abi.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

64 aşşası slotlar yok. 64 ve üstü var. öle diyeyim abi.
64 ve aşşası slotları getirmem lazım.

Oyla 0
Çalışan bir DB'den tabloları neden almıyorsun ?

Tab_RefNest
Tab_RefTactics
Tab_RefHive

Bu tabloları başka bir dbden script şeklinde çek.. Kendi tablolarına DROP TABLE XXX çek sil.
Sonra o scripleri okut hiç uğraşma.
Kendi eklediğin satırlar varsa tabi onları kenara al bi işlem sonrası onları eklersin aynı ID'ler ile

Oyla 0
Çalışan bir DB'den tabloları neden almıyorsun ?

Tab_RefNest
Tab_RefTactics
Tab_RefHive

Bu tabloları başka bir dbden script şeklinde çek.. Kendi tablolarına DROP TABLE XXX çek sil.
Sonra o scripleri okut hiç uğraşma.
Kendi eklediğin satırlar varsa tabi onları kenara al bi işlem sonrası onları eklersin aynı ID'ler ile
Çok varya eklenen.tamam abi teşekkür ederim yardımn için.

Oyla 0
Geri
Üst Alt