vSRO Çözüldü Maptan spawn noktalarını silme ve yeniyıl kutlama süslerini kaldırma

muslum1111

.
Aktiflik: 2%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Selamun aleykum
1-arkadaşlar kullandığım pk2lerde bağdat harita ekleyince uniq spawn noktaları haritada görsel olarak eklenmiş görünüyo onu nasıl kaldırabilirim?
2- yeniyıl kutlama süsleri tüm şehirlerde bunlarıds nasıl kaldırırım(çam ağacı,hediyeler vs tümü)?

Çözüm
Isroda tabi ki defaultta ekli degil. Bence bu map parcalarini ddj to dds yapip GIMP programiyla acip harita parcalarinin ustune photoshopla yada baska birseyle mi eklenmis ona bakin RefRegion tablosunda X-Z olarak rahatca bulabilirsiniz aradiginiz yerleri.

Eger ki harita parcalarinda eklenmemis ise isiniz mediapk2 textler icindeki `TextData_WorldMap_LocalInfo` dosyasinda bunun icinden bu harita noktalarini silebilirsiniz.

Event suslerini kaldirmak icin bunu Data\Res\etc altina patch atabilirsiniz.
ç
tmmdır bunu direk import edicem dataya ve files datasına. bunlar zaten yoktu ben şu limitless arabian...
Selamun aleykum
1-arkadaşlar kullandığım pk2lerde bağdat harita ekleyince uniq spawn noktaları haritada görsel olarak eklenmiş görünüyo onu nasıl kaldırabilirim?
2- yeniyıl kutlama süsleri tüm şehirlerde bunlarıds nasıl kaldırırım(çam ağacı,hediyeler vs tümü)?
clean bir tane yükle

Oyla 0
Thread owner
clean bir tane yükle
Zaten clean kullanıyordum bağdat eklemek için isro map data particles kullandım tam eklesin diye.
1) Media\interface\worldmap\map klasörünü clean bir client den veya bağdat noktaları eklenmemiş clientinden çekip bağdat ekledikten sonra import edebilir veya patch atabilirsin.
2) vSRO Paylaşım - Christmas event aktifleştirme ve kapatma
1-Zaten bağdatı ekledikten sonra oldu bu yine eklesem clean cliente yine eklenecek bu spawn işaretleri cleande yoktu çünkü aceba isroda standart mı eklendi bu spawn yoksa bağdat dosyaları arasında mı nasıl ayırt edebilirim onu ?
2-Maalesef linkleri göremiyorum bu kinkte elinde varsa paylaşabilir misin aceba?

Oyla 0
Zaten clean kullanıyordum bağdat eklemek için isro map data particles kullandım tam eklesin diye.

1-Zaten bağdatı ekledikten sonra oldu bu yine eklesem clean cliente yine eklenecek bu spawn işaretleri cleande yoktu çünkü aceba isroda standart mı eklendi bu spawn yoksa bağdat dosyaları arasında mı nasıl ayırt edebilirim onu ?
2-Maalesef linkleri göremiyorum bu kinkte elinde varsa paylaşabilir misin aceba?
Isroda tabi ki defaultta ekli degil. Bence bu map parcalarini ddj to dds yapip GIMP programiyla acip harita parcalarinin ustune photoshopla yada baska birseyle mi eklenmis ona bakin RefRegion tablosunda X-Z olarak rahatca bulabilirsiniz aradiginiz yerleri.

Eger ki harita parcalarinda eklenmemis ise isiniz mediapk2 textler icindeki `TextData_WorldMap_LocalInfo` dosyasinda bunun icinden bu harita noktalarini silebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Oyla 0
Thread owner

ç
tmmdır bunu direk import edicem dataya ve files datasına. bunlar zaten yoktu ben şu limitless arabian dosyalarından aldım ekledim eklediğimde böyle oldu yoktu önceden. bu zannediyorum ki local info textlerinde ddj atanmış ama bu ddjnin hangisi olduğunu bulsam daha kolay olcak. sana zahmet şu ddj to ddws ve gimp programın linkini atabilir misin elimde yokta
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

arkadaşlar konu çözülmüştür. Kutlama ağaçlarını vs verilen disable event dosyasını dataya import ederek çözdüm. spawn point iconlarına gelince TextDataWorldMap_LocalInfo dosyasını kontrol ettim tekrar tekrar içinde herhangi bir şekilde icon yolu bulunmuyordu text yoluyla değilde direkt map parçalarda görünmesede bende isro orjinal datasından interface/worldmap/map klasörünü komple alıp kullandığım dataya importladım sorun çözüldü. Çözüm bulamayan arkadaşlar için burada dursun konu kapatılabilir. @Crusade @Thor @Dorth @ayzekk teşekkür ederim yardımlarından dolayı :)

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt