Siz sunucu sahibimisiniz yoksa oyuncu musunuz, sizden başka mbotla o sunucuda oynayan biri var mı ?bu da olmuyor uzun zamandır silkroad oynuyorum böyle bir hata görmedim
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Yardım mBot-Vsro-merrsend.exe oyundan atma hatası
- Konuyu Başlatan vegas
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- mbot crack vsro
Ben oyunucuyum ve benim gibi sorun yaşayan oyuncularda var 2 3 tanede değil bu sorunu yaşayanların sayısıda yüksek ve her geçen gün artıyor gibiSiz sunucu sahibimisiniz yoksa oyuncu musunuz, sizden başka mbotla o sunucuda oynayan biri var mı ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
konu etiketini çözüldü olarak değiştirmişsniz konuyu tekrardan inceledim kimsede çözümle ilgili birşey dememiş yada sorunu çözdüm diyende yokÇözümü yorum olarak atarsanız konunun çözüldüğü daha kolay fark ederiz, düzenleyip yazmışssınız görmek zorAynı video.
Başlığı tekrar değiştirdim. Birkaç kişi aynı serverda aynı hatayı yaşıyorsa belki sorun oyunda yapılmış bir hatayla ilgilidir diye düşünmeye başladım. Sonuçta mBot, 2014 yılında geliştirilmesine son verilmiş bir bot.Ben oyunucuyum ve benim gibi sorun yaşayan oyuncularda var 2 3 tanede değil bu sorunu yaşayanların sayısıda yüksek ve her geçen gün artıyor gibi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
konu etiketini çözüldü olarak değiştirmişsniz konuyu tekrardan inceledim kimsede çözümle ilgili birşey dememiş yada sorunu çözdüm diyende yok
@vegas ?Siz sunucu sahibimisiniz yoksa oyuncu musunuz, sizden başka mbotla o sunucuda oynayan biri var mı ?
oyuncuyum serverda ve benim gibi sorun yaşayan oyuncularda var
Mbotu açıyorsun oyuna giriyorsun mbot çöküyor ve client donuk halde çökmeden bekliyor.oyuncuyum serverda ve benim gibi sorun yaşayan oyuncularda var
Bu sorunu kullanacağın hiçbir mbotla çözemezsin boşuna yorulma, oynadığın oyundan kaynaklı bir sorun. Sorunu biliyorum, sunucu sahibi olsaydın ve sunucun aktif açık olsaydı zor durumda kalmaman için gelip fixleyecektim oyüzden sordum. İyi forumlar
Hocam aynen dediğiniz gibi sorun client çoğu zaman açık kalıyor bazende mbotla birlikte clientte kapanıyor sizden ricam oyun gmsi ile görüştürsem sizi bir baksanız kendisiylede fikir alışverişi yapsanız, kendisi ve oyuncular olarak bizde çok çabalıyoruz sorun için.Mbotu açıyorsun oyuna giriyorsun mbot çöküyor ve client donuk halde çökmeden bekliyor.
Bu sorunu kullanacağın hiçbir mbotla çözemezsin boşuna yorulma, oynadığın oyundan kaynaklı bir sorun. Sorunu biliyorum, sunucu sahibi olsaydın ve sunucun aktif açık olsaydı zor durumda kalmaman için gelip fixleyecektim oyüzden sordum. İyi forumlar
You need to backup 3 files:
1. config.ini
2. picksettings.dat
3. pk2config.ini
After that extract new mBot folder then replace 3 this files into new mBot (Target: Update new data for mBot)
Start mBot and try again to see if this issue should be fixed
1. config.ini
2. picksettings.dat
3. pk2config.ini
After that extract new mBot folder then replace 3 this files into new mBot (Target: Update new data for mBot)
Start mBot and try again to see if this issue should be fixed
Aynı hatayı alıyorum. Sunucu tarafında bir sorun olduğunu düşünüyorum. Rica etsem yardımcı olurmusunn.Mbotu açıyorsun oyuna giriyorsun mbot çöküyor ve client donuk halde çökmeden bekliyor.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)