vSRO Çözüldü Media.pk2 Pet Boyutlarını Değiştirme

burakhan15

.
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba Arkadaşlar,

media.pk2 dosyasını extract ettim ve petlerin boyutlarını küçültmek istiyorum. character data içerisinden ilgi petlerin dosyalarını buldum ama net olarak hangi değeri değiştireceğimi bulamadım. Bu konu yardımcı olabilir misiniz?
1774028953337.png

Çözüm
Merhaba Arkadaşlar,

media.pk2 dosyasını extract ettim ve petlerin boyutlarını küçültmek istiyorum. character data içerisinden ilgi petlerin dosyalarını buldum ama net olarak hangi değeri değiştireceğimi bulamadım. Bu konu yardımcı olabilir misiniz?

Mediapk2 Pet Boyutlarını Değiştirme-1.png

80 yazan yer petinin boyutu, onu 200 yap, büyüdüğünden emin ol ondan sonra küçültmek istediğin değeri girersin.
Merhaba Arkadaşlar,

media.pk2 dosyasını extract ettim ve petlerin boyutlarını küçültmek istiyorum. character data içerisinden ilgi petlerin dosyalarını buldum ama net olarak hangi değeri değiştireceğimi bulamadım. Bu konu yardımcı olabilir misiniz?1774028953337.png
Konunuz gerekli kısmı taşınmıştır.

Oyla 0
Merhaba Arkadaşlar,

80 yazan yer petinin boyutu, onu 200 yap, büyüdüğünden emin ol ondan sonra küçültmek istediğin değeri girersin.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner

Çok teşekkür ederim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1774067076507.png

Yaptığım değişikliği media.pk2 ye gömmek için bu editörü buldum ama File->Open a tıklayıp media.pk2 seçtiğimde hata alıyorum ve media.pk2 açmıyor program. Acaba bir bilginiz var mı ?

Oyla 0
Çok teşekkür ederim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1774067076507.png
Yaptığım değişikliği media.pk2 ye gömmek için bu editörü buldum ama File->Open a tıklayıp media.pk2 seçtiğimde hata alıyorum ve media.pk2 açmıyor program. Acaba bir bilginiz var mı ?
Forumdan başka pk2 editörler indirip deneyebilirsiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt