Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Model ve Glow Switcherde Sorun Yaşıyorum.
- Konuyu Başlatan Yunus Emre Bayır
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Anydesk verirsen yardımcı olayım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Sorun çözülmüştür. Birkaç ayar yapıp trigger’ı aktif ettikten ve restart attıktan sonra problem giderildi.
Problemi nerede yaşadığımı başlıkta belirttim, switchere sağ tıklayıp itemi seçtiğimde ise bu problemi alıyorum. Şimdi forumu tekrar düzenliyorum iyi geceler.Böyle bir sorun paylaşma şekli yok hocam.
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
İyi akşamlar, bu sorun genellikle _CustomGenderSwitch tablosuna kayıt eklenmediği için oluşur. Eğer ekleme yaptıysanız, filtreyi restartlamadığınız için sistem bu veriyi okumuyor olabilir. Ayrıca hatalı bir ekleme yapılmış olması da mümkündür. Öncelikle filtreyi kontrol edin, ardından MaxiGuard panel üzerinden restart atarak tekrar oyuna giriş yapıp deneyiniz. Sorun devam ederse, kullandığınız model veya glow switcher’ı buraya iletirseniz yardımcı olabiliriz.Switchere sağ tıklayıp iteme tıkladığımda The Selected item can not transgendered hatasını alıyorum.
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Peki, ITEM_CH_SHIELD_13_C_RARE_LOOK02 _RefObjCommon tablosunda var mı? Çünkü orada bulunmayan bir şeyi dönüştürmeniz mümkün değildir.
Oyla
0
Mevcut hocamPeki, ITEM_CH_SHIELD_13_C_RARE_LOOK02 _RefObjCommon tablosunda var mı? Çünkü orada bulunmayan bir şeyi dönüştürmeniz mümkün değildir.
Oyla
0
- Özel Başlık (Postbit)
- Silkroad Online
Anydesk verirsen yardımcı olayım
Sorun çözülmüştür. Birkaç ayar yapıp trigger’ı aktif ettikten ve restart attıktan sonra problem giderildi.
Oyla
1
Çözüm
Teşekkür ediyorumm Ellerine sağlık.Anydesk verirsen yardımcı olayım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)