Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü mssql port sorunu
- Konuyu Başlatan terrorenemy
- Başlangıç tarihi
Çözüm
iyi hoşta hiçbirini enabled dememişsin ki bağlanamıyom
vSRO Görsel Anlatım Konu 'VDS Sunucu IP ve Port Ayarları'
Herkese selamlar.Kurulum yaparken interntte çok aradığım fakat bir kaç gün içinde parça parça edindiğim bilgilerle kendi VDS sunucumun server kurulumunu tamamladım.
VDS sunucularda Windows üzerinden port açmanız yeterli olmuyor ek olarak sunucunuzun giriş panelinden de portları açmanız gerek.Ben AWS kullanıyorum ve daha önce AWS kurmuş birisi konu açmamış o yüzden çok zorlanmıştım.Microsoft Azure, Google Cloud vb tüm VDS sunucular için ayarlar aynıdır.Sunucuların kendi port sekmelerinden port açmanız gerekecek.Daha sonra ise herkesin sorun yaşadığı 2 adet IP mevcut.
1-Public IP 2-Private...
VDS sunucularda Windows üzerinden port açmanız yeterli olmuyor ek olarak sunucunuzun giriş panelinden de portları açmanız gerek.Ben AWS kullanıyorum ve daha önce AWS kurmuş birisi konu açmamış o yüzden çok zorlanmıştım.Microsoft Azure, Google Cloud vb tüm VDS sunucular için ayarlar aynıdır.Sunucuların kendi port sekmelerinden port açmanız gerekecek.Daha sonra ise herkesin sorun yaşadığı 2 adet IP mevcut.
1-Public IP 2-Private...
- byburak17
- ip loopback kurulum port ayarları vds
- Cevaplar: 3
- Forum: VSRO Eğitim Akademisi
Oyla
0
Merhaba, aşağıdaki yöntemleri dener misin sırasıyla;
SQL Server Configuration Manager:
- SQL Server Network Configuration
- Protocols for MSSQLSERVER
- TCP/IP → Enable
- TCP/IP → Properties → IPAll
- TCP Port: 1433
Restart at:
SQL Server service restart
- Güvenlik Duvarını Kontrol Et.Inbound yani gelen istekler tarafına port a izin ver.
hemen sonra EC2 paneline gir (bu alanın kurulumunu üstteki mesajda bulabilirsin)
- Instance → Security → Security Groups
- Inbound Rules → Edit
Custom TCP TCP 1433 IPAddress/0
Oyla
0
Merhaba, aşağıdaki yöntemleri dener misin sırasıyla;
SQL Server Configuration Manager:
Sonra:
- SQL Server Network Configuration
- Protocols for MSSQLSERVER
- TCP/IP → Enable
- TCP/IP → Properties → IPAll
- TCP Port: 1433
Restart at:
SQL Server service restart
- Güvenlik Duvarını Kontrol Et.Inbound yani gelen istekler tarafına port a izin ver.
hemen sonra EC2 paneline gir (bu alanın kurulumunu üstteki mesajda bulabilirsin)
Şunu ekle:
- Instance → Security → Security Groups
- Inbound Rules → Edit
Custom TCP TCP 1433 IPAddress/0
Denedim ama olmuyor yanlıs yaptıgım yer mi var acaba
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
denedim fakat sonuç analmadımvSRO Görsel Anlatım Konu 'VDS Sunucu IP ve Port Ayarları'
Herkese selamlar.Kurulum yaparken interntte çok aradığım fakat bir kaç gün içinde parça parça edindiğim bilgilerle kendi VDS sunucumun server kurulumunu tamamladım.
1-Public IP 2-Private...
- byburak17
- ip loopback kurulum port ayarları vds
- Cevaplar: 3
- Forum: VSRO Eğitim Akademisi
Ekli dosyalar
Oyla
0
haklısın hepsini enabled yapınca düzeldi ben sadece ip3ü enable yapıp denemistim olmayınca geri disabled yapmıstım. cok tesekkur ederim
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)