vSRO Çözüldü NPC Astral ve Immortal Sorunu

Incandescent

.
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba;

Elimde v1.88 clean vsro files var.vSRO NPC v1.4a nazifin programıyla bir Alchemy Shop yaptım buraya tabler ekledim ve bunlarda stonelar elixir falan var fakat Astral ve Immortal eklediğimde ve değerini 500.000 k belirlediğimde sorun oluyor.

1. Npcden Astral ve Immortal satın aldığımda DC yiyorum.(diğer eklediklerimde problem yok)
2. Silk değeri 0 olmasına rağmen charda silk yoksa itemi almak için yeterince silk yok uyarısı veriyor.

Not: Oyuna tekrar girdiğimde Astralı veya Immortalı almış oluyor gold değeri chardan eksiliyor ve chardanda silk eksilmiyor.

Thread owner
accaount dbsi ile ilgili bir problem yok ama şöyle birşey daha farkettim Item Mall daki astral ve immortallarada gold değeri eklemiş ve silki sıfıra çekmiş item malldan çekmeye çalıştığımda hiç çekmiyor ve dc yiyor acaba bu ikisini birbirinden ayırmammı gerekiyor yani başka bir astral itemi oluşturup npcye onumu eklemem gerekiyor

accaount dbsi ile ilgili bir problem yok ama şöyle birşey daha farkettim Item Mall daki astral ve immortallarada gold değeri eklemiş ve silki sıfıra çekmiş item malldan çekmeye çalıştığımda hiç çekmiyor ve dc yiyor acaba bu ikisini birbirinden ayırmammı gerekiyor yani başka bir astral itemi oluşturup npcye onumu eklemem gerekiyor
Astral ve Immortalı kopyala hem common hem item uzantılarını sonra commondaki cashitem sütunlarını 0 yap npc ekle golda satarsın

dediğini biraz daha açıklarmısın anlayamadım tam
F10daki immo ve astraliin RefObjCommon ve RefObjItem satırlarını kopyala sonlarına _GOLD yada npc gibi birşeyler yaz tekrar ekle dbye sonra bu yeni eklediğin satırların RefObjCommon kısmındaki CashItem sütunlarını 0 yap böylelikle gold satışıyla satılabilecek yeni immo astral yapmış olursun onları da npc ekle

Thread owner
Tamam sorunu çözdüm dbo._RefPricePolicyOfItem tablosunda hem silkle satılam item malldaki astral ve immo ile benim goldla tanımladığım npcdeki astral ve immo çakışıyor biri diyorki kardeşim bu silk diğeri diyorki kardeşim bu gold aralarında ufak bir çatışma çıkıyor oyunda diyorki yeter lan sizimi çekicem al size disconnetted. Silkle satılan tablolarıdn payment device satırını 1 yaptım yani golda çevirdim ayrıyetten refpricepolicyofitem.txt yide düzenledim aynı şekilde sorun çözüldü

Silk düşmüyorsa ilgili kısımlar orda o yüzden dedim sen farklı işlemlerde yapmışsın

Tamam sorunu çözdüm dbo._RefPricePolicyOfItem tablosunda hem silkle satılam item malldaki astral ve immo ile benim goldla tanımladığım npcdeki astral ve immo çakışıyor biri diyorki kardeşim bu silk diğeri diyorki kardeşim bu gold aralarında ufak bir çatışma çıkıyor oyunda diyorki yeter lan sizimi çekicem al size disconnetted. Silkle satılan tablolarıdn payment device satırını 1 yaptım yani golda çevirdim ayrıyetten refpricepolicyofitem.txt yide düzenledim aynı şekilde sorun çözüldü
İki çeşit immo astral varsa sorun yok ama sen bunu öyle yaptıgında f10dan aldıgında da goldla almaya calısacak sorun çıkacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt