vSRO Çözüldü Npc de satılan 1 gold itemler drop yoluyla düştüğünde 1 golda satılıyor.

realmardinspor

.
Aktiflik: 12%
500 mesaj Muhafız
Thread owner
Agalar bu npc de 1-8-16 gibi itemler npc de 1 golda satıyorum.
Ama drop dan düştüğünde de bunlar 1 golda satılıyor. sadece ara itemler var onlar normal kendi fiyatında satılıyor çünki onların herhangi bir girdisi değiştirilmedi.

Bu sadece Dropdan düşenlerin ayarını yapabilecegimiz bir sistem varmı ? yani npc de alış-satış 1 gold. ama drop yoluyla düşerse normal fiyatlandırma tarzında.

Burdaki hatan şu sen yada DB'yi kullanan bir başkası Npcdeki itemleri 1 Gold yapmak yerine hiç uğraşmamak adına bu Degree aralıındaki stunları 1 Gold olarak güncellemiş , daha sonra VsroNpc Programı ile SQL düzenle yapıp verileri güncellemiş.
Droptan düşen itemler dahi 1 gold olarak düşüyor.
Bu kodlar hangi Degree aralığını temsil ediyorsa aynı işlemi ters mühendislik delete komutu ile sildirip clean bir veritabanından çekerek eski haline getirebilirsin , hepsi bu..

Oyla 0
Thread owner
Hayır o görevi PaymentDevice stunu yapıyor.
Screenshot_1.png

9999 Olanlar Arena Coin istiyor.

Oyla 0
Thread owner
oto ekipman eklesen npcden kaldırıp gold değerini eski haline getirsen
Kanka Auto Ekipman olunca oyunda şehre gelen olmuyor pek fazla :D ben şehirin de dolu gözükmesini item alış vs yaparken istedigim için :D Biraz gaddar yönetici gibiyim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1024 rakamı Arena Coini temsil eder o yüzden.
Güzel Tespit. ama o ters mühendislik işini yapacagım. Clean tablo ile Bendeki o aralıkları tespit edip Query ile karşılaştırıp bendeki eksik olanları yani 1 gold olanları cleandaki olanlar ile güncelliyecegim. en mantıklısı bu.

Oyla 0
1-8-16-24-32-42-52-64-76-90 Weaponlar Lw Leri. Yani 1-10 DG ( Ara leveller npc'de degil yani örnek 8DG 72 Staf.)
57-69-81-92 yani normal npc ekipmanları da 1 golda ekli. ama 60-72-74 vsvsvs ekipmanlar drop. zaten drop olanların satış fiyatı normal.
bir kerede düzenlemek için kod oluştursam bile tek tek gold değeri ataman lazım buda uzun iş gibi duruyor hepsini 1 gold yaptıysan

Oyla 0
bence en kolay yapabileceğin 10 dg itemler mi son örneğin 10 dg itemleri kopyasını yap 1 golda koy eskisinide eski gold haline getir bitti gitti :D max 30 dk nı alır

Oyla 0
Thread owner
bir kerede düzenlemek için kod oluştursam bile tek tek gold değeri ataman lazım buda uzun iş gibi duruyor hepsini 1 gold yaptıysan
Clean DB de Alış ve Satış kısımları normaldir. Eğerki Clean veriler ile bendeki verileri karşılaştırıp '1' Gold olanları cleandb deki veriler ile değiştir yaparsam düzelir. ama bu sefer de npc deki itemlerin alış ve satışını 1 gold yapmam gerekecek. bu da @iMonarch 'ın dediği gibi RefPriceOfPolicy den yapacagım da. ordan alışı ayarladık diyelim. geri satarken benim orjinal ayarladıgım gibi satacak ?

bence en kolay yapabileceğin 10 dg itemler mi son örneğin 10 dg itemleri kopyasını yap 1 golda koy eskisinide eski gold haline getir bitti gitti :D max 30 dk nı alır
npc 1-9 DG İtemlere Orjinal fiyatlar ile alamazlar :D gold sistemi yerlerde ayarladım ondan 1 golda koydum :D :D

Oyla 0
Clean DB de Alış ve Satış kısımları normaldir. Eğerki Clean veriler ile bendeki verileri karşılaştırıp '1' Gold olanları cleandb deki veriler ile değiştir yaparsam düzelir. ama bu sefer de npc deki itemlerin alış ve satışını 1 gold yapmam gerekecek. bu da @iMonarch 'ın dediği gibi RefPriceOfPolicy den yapacagım da. ordan alışı ayarladık diyelim. geri satarken benim orjinal ayarladıgım gibi satacak ?

npc 1-9 DG İtemlere Orjinal fiyatlar ile alamazlar :D gold sistemi yerlerde ayarladım ondan 1 golda koydum :D :D
Ya ben sana diyorumki 1-9 dg itemleri değiştirme 10 dg itemleri klonla 1 golda koy diğer 10dg orijinal itemleri eski haline getir anladım senin sistemde gold zor elde edilen birşey o yüzden 1 golda koyduğunu tahmin ediyorum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt