Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Npc Tab Kaldırma
- Konuyu Başlatan S3XPER
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Görevin oyundaki ismini, media'dan çıkaracağın textquest_speech&name isimli txt'de arat... bir önceki yorumumda envanter görevini örnek vermiştim.. oradan devam edeyim.
Sol tarafta SN_ kısmı olmadan görevin CodeName'ini göreceksin.
Sonra o CodeName'i aşağıda paylaştığım query ile veritabanında arat..
Bu query de ise ID=xxx kısmına yukarıda bulduğun görev ID'sini yazar ve okutursun... ben 220 olarak bulmuşum ve onu yazmışım. Sen istediğin görevleri bulup o ID'leri yazar ve kapatırsın.
Sonrasında mediada da aynı işlemi yapmalısın. DB to media da iş...
Bu query de ise ID=xxx kısmına yukarıda bulduğun görev ID'sini yazar ve okutursun... ben 220 olarak bulmuşum ve onu yazmışım. Sen istediğin görevleri bulup o ID'leri yazar ve kapatırsın.
Sonrasında mediada da aynı işlemi yapmalısın. DB to media da iş...
Merhaba bu konuyu incelermisin
Evet bu konu üzerinden gitmeye çalıştım eğer yanılmıyorsam benim istediğim bölüm burası burda 1 verişi olduğu için npc üzerinde 1 görünüyor onu anladım fakat benim şöyle bir sorunum var
Misal ben bu npc deki 1. bölümü kaldırmak istiyorum SQL üzerinden buraya giriş yaptığımda bende de 1 tane veri girişi var bu npc ile alakalı belki yanlış anlamışta olabilirim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Konudaki bütün tabloları kontrol etmedim birde onlara komple bakalım
Oyla
0
Talk to this person kısmı için grup kaldırmayı denemeyin grupla ilgisi yok o yazının. O npcye atanmış görevleri kapatmanız gerekli. Bunu yaptığınızda Inventory Expansion görevleri de gidecek ona dikkat.. Lazımsa o görevleri lua üzerinden başka bir npcye taşıyabilirsiniz.
Oyla
0
Forumda görevlerin nasıl kapatılacağı hakkında konu var mı acaba ve ben görevi kapattıktan sonra direk burdaki buton gidiyor mu?Talk to this person kısmı için grup kaldırmayı denemeyin grupla ilgisi yok o yazının. O npcye atanmış görevleri kapatmanız gerekli. Bunu yaptığınızda Inventory Expansion görevleri de gidecek ona dikkat.. Lazımsa o görevleri lua üzerinden başka bir npcye taşıyabilirsiniz.
bir tane buldum ama işlem doğru mu bilemedim
Oyla
0
Görevin oyundaki ismini, media'dan çıkaracağın textquest_speech&name isimli txt'de arat... bir önceki yorumumda envanter görevini örnek vermiştim.. oradan devam edeyim.
Sonrasında mediada da aynı işlemi yapmalısın. DB to media da iş görür.
Tablonun mediadaki txt karşılığı questdata
Oyla
0
Çözüm
Elinize sağlık çok teşekkür ettimGörevin oyundaki ismini, media'dan çıkaracağın textquest_speech&name isimli txt'de arat... bir önceki yorumumda envanter görevini örnek vermiştim.. oradan devam edeyim.
Bu query de ise ID=xxx kısmına yukarıda bulduğun görev ID'sini yazar ve okutursun... ben 220 olarak bulmuşum ve onu yazmışım. Sen istediğin görevleri bulup o ID'leri kapatırsın.
Oyla
0
Başkaca bir işlem olduğunu sanmıyorum. Görev eklenen npc'lerde o kısım direkt çıkıyor. Görev yoksa o yazı da olmuyor..Elinize sağlık çok teşekkür ettim![]()
Sonucu paylaşırsan sevinirim.
Oyla
0
İşlem başarılıBaşkaca bir işlem olduğunu sanmıyorum. Görev eklenen npc'lerde o kısım direkt çıkıyor. Görev yoksa o yazı da olmuyor..
Sonucu paylaşırsan sevinirim.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)