Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Old exp bar

Türk Lirası
0.00₺
TR:

Merhaba.
Eski deneyim çubuğunu uygulamak istiyorum. İskenderiye güncellemesinden önceki orijinal olan.

Bazı .dll'leri denedim ve çalışsalar da virüs olarak algılanıyorlar ve istemciyi her başlattığımda ya geliştiricinin adını her yerde görüyorum ya da orijinal iş parçacığının bulunduğu bir açılır pencere beliriyor, bu da rahatsız edici.

Herhangi bir öneri? Belki başkasının müşterisini deniyor? Artık bilmiyorum Biri .dll'yi kendim enjekte etmeme yardım edebilir mi? C ++ veya c # ile hiç deneyimim yok.

Teşekkür ederim, minnettarım.

My discord : Emerald#5307

EN: Hello.
I would like to implement the old experience bar. The original one before the alexandria update.

I have tried some .dlls, and although they work, they are detected as viruses and every time I launch the client I either see the developer's name everywhere or a pop-up with his original thread appears, which is inconvenient.

Any suggestions? Perhaps trying somebody else's client? I don't know anymore. Can anyone help me inject the .dll myself? I have no experience with c++ or c#.

Thank you, much appreciated.

My discord : Emerald#5307

Geri
Üst Alt