vSRO Çözüldü Pk3 Uzantılı Dosya ve Blowfish

pokemon__100

.
Aktiflik: 5%
100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Bir tane yabancı (vietnam) oyundan çekmek istediğim güzel skill ve itemler vs. var. Ancak garip uzantılı (pk3 uzantılı) dosyalar var ve bu dosyaları açamıyorum. Sorun şu ki, blowfish key random yani 169841 (Nerden random key derseniz Hex editörden baktım). Ancak dosya pk3 uzantılı olduğu için pk2 çıkarma araçları dosyayı görmüyor. Dosyanın uzantısını pk2 olarak değiştirdiğimde ise blowfish key girmeme rağmen hata alıyorum. Oyunda garip bir şekilde sadece media dosyasının uzantısı pk2 onu da açığım zaman içinde sadece server_dep dosyası var. Var olan pk2 araçlarını pk3 uzantılı dosyalarını açmak için düzenleyebilir miyim? Ya da bu dosyaları nasıl açabilirim?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    93.5 KB · Görüntüleme: 84
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    52.4 KB · Görüntüleme: 83
Thread owner
Güncelleme: Pk2 çıkarıcıyı pk3 dosyalarını çıkarabilmek için düzenledim. Ama blowfish hatası veriyor. sro_exe'nin içine girdiğimde ise blowfish, random key gözüküyor. Bu terslikte bi iş var :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Güncelleme2: sro_exe ve sro_client içindeki blowfish random key ama replacer içindeki blowfish key farklı. Hem random hem de farklı olan blowfish'i denememe rağmen pk2 çıkarıcıda yine invalid blowfish key hatasını alıyorum. Replacer içindeki blowfish'i de random yapıp deniyorum ama olmuyor.

açamıyorsan alacaksın ipucu bu kadar :D bu arada açsan bile bsr dosyaları şifreli sadece o svnin okuması için sanırım gfxfilemanager.dll kodları düzenlenmiş tahminen diyorum yani.

Thread owner
açamıyorsan alacaksın ipucu bu kadar :D bu arada açsan bile bsr dosyaları şifreli sadece o svnin okuması için sanırım gfxfilemanager.dll kodları düzenlenmiş tahminen diyorum yani.
Anladım kral sağolasın. Ne yapalım yapcak bişey yok o zaman. Youuuutube'da bir tane güzel vietnamlı kız var o sw'de oynayan. Bow ile oynuyor. Biz de o vidyoları izleriz artık :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt