Bölüm yeni dikkatimi çekti 1 haftaya yakındır aranızdayım. Adım Devrim. Çok şey öğrettiniz bu bir haftada bana. Tercümanlık okuyorum. Konu tercümesi vs yardıma ihtiyacınız olursa ve müsaitsem yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar !
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanışma Selamlar
- Konuyu Başlatan Devrim
- Başlangıç tarihi
Tekrar Hoşgeldiniz Hocam O ZamanBölüm yeni dikkatimi çekti 1 haftaya yakındır aranızdayım. Adım Devrim. Çok şey öğrettiniz bu bir haftada bana. Tercümanlık okuyorum. Konu tercümesi vs yardıma ihtiyacınız olursa ve müsaitsem yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar !
kimsinnnnn çık dışarııı çıkkkkkkkBölüm yeni dikkatimi çekti 1 haftaya yakındır aranızdayım. Adım Devrim. Çok şey öğrettiniz bu bir haftada bana. Tercümanlık okuyorum. Konu tercümesi vs yardıma ihtiyacınız olursa ve müsaitsem yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar !
kimsinnnnn çık dışarııı çıkkkkkkk![]()

O biraz daha ticaretinde, okul döneminde belki bende ticrete düşerim ama forumda bende ücret talep edilmedikçe, özellikle bana yardımcı olanlardan ücret tlep edebileceğimi sanmıyorum
Sadece bilgisini satıyor.
Senin satmana gerek yok, piyasa takibi ve nelere ihtiyaç olduğu yönünde fikir alışverişi yapabilirsiniz.
İlerleyen zamanlarda bu konuların sana faydası olur.
Senin satmana gerek yok, piyasa takibi ve nelere ihtiyaç olduğu yönünde fikir alışverişi yapabilirsiniz.
İlerleyen zamanlarda bu konuların sana faydası olur.
Hoş geldiniz hocam. 
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)