mob ekleme istiyorum min max min nasil ayarlamaliyim bir kere eklemistim sabaha kadar bayagi bi cogalmisti o mob olmeden cikmamasi icin nasil ayarlamaliyiz mob slot eklemek ilgili yardimci olrmsnz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Selamun aleykum mob ekleme
- Konuyu Başlatan jadde07
- Başlangıç tarihi
Tamam bir bölgede mob çoğalıyosa çözümü o değilmiydi respawn değeri olcak bideorası ne kadar spawn olacağı
Oyla
0
Onun amacı, bir bölgede kaç mob çıkacağını tetikliyor.Tamam bir bölgede mob çoğalıyosa çözümü o değilmiydi respawn değeri olcak bide
Gezen mob o regiondan çıkıyorsa onun yerine diğer beliriyor. Yani sen bunun 2 'de yapsan, 1 tanesini o bölgeden çıkarsa onun yerine başkası gelir.
Onun için, gezme alanlarını kısıtlayın.
Oyla
0
ölmeden bidaha cıkmaması ıcın ne yapayumOnun amacı, bir bölgede kaç mob çıkacağını tetikliyor.
Gezen mob o regiondan çıkıyorsa onun yerine diğer beliriyor. Yani sen bunun 2 'de yapsan, 1 tanesini o bölgeden çıkarsa onun yerine başkası gelir.
Oyla
0
Evet bunu biliyorumOnun amacı, bir bölgede kaç mob çıkacağını tetikliyor.
Oyla
0
Respawn kısmımı ne vardı, tablosunun en sağında ki kısım olması lazım orası 1'se 0 yap, 0'sa 1 yap.ölmeden bidaha cıkmaması ıcın ne yapayum
Başıma bu tür sorunlar gelmedi hiç ama sen önce gezme alanlarını kısıtla, 30-50 değerlerini ayarla öyle dene.
Oyla
0
Respawn kısmımı ne vardı, tablosunun en sağında ki kısım olması lazım orası 1'se 0 yap, 0'sa 1 yap.
Başıma bu tür sorunlar gelmedi hiç ama sen önce gezme alanlarını kısıtla, 30-50 değerlerini ayarla öyle dene.
min max min kac ayarlayim
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)