vSRO Paylaşım Serverinize GM Skilleri Ekleyin

SkillEffect bölümünde ilk kısmı Character Skill : China Fire'ın bitişine, ikinci kısmı da Character China Skill : Fire'ın bitişine ekleyin. Grup ID'lerine dikkat ederseniz sorunsuz çalışır.

crash oluyor sv işte ilk başta yukarıda ki attığım resimde ki send error hatası veriyordu sonra sro client içerisindeki silkerrsender dosyasını silince de direkt crash olmaya başladı
şuan ekli değil bu dosyalar sildim sroyu komple hiç açılmayınca baştan yükledim

SkillEffect bölümünde ilk kısmı Character Skill : China Fire'ın bitişine, ikinci kısmı da Character China Skill : Fire'ın bitişine ekleyin. Grup ID'lerine dikkat ederseniz sorunsuz çalışır.

Konuya eklendi, teşekkürler. :)

Ekli dosyaları indirdiğinizde neyi nereye ekleyeceğinizin belli olduğunu göreceksiniz.
Dikkat etmeniz gereken nokta txtleri direkt mediaya gömmeyin. Açıklamada geçtiği gibi orjinal media txtlerinizin en alt satırına eklemelisiniz. Sadece SkillEffect txt de iki kısım var. İlk kısmı ve ikinci kısmı konuda açıklamada geçtiği gibi yapmanız yeterlidir. Test edilmiştir, kusursuz çalışıyor. Sadece serverdaki bir şeyleri test ederken kullanıyorum.

Son düzenleme:
_RefSkill
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
_RefSkillGroup
Kod:
_RefSkillMastery
Kod:

Skilldata_35000enc
Kod:
skillmasterydata
Kod:
skillgroup
Kod:
textdata_equip&skill
Kod:
textuisystem
Kod:
skilleffect
Kod:
The icon and skill views are in the file below, you can patch the game properly.

update link please

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt