Merhaba arkadaşlar başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum belki bilenler vardır diye facebook sayfam var yaklaşık 3.5k cıvarı takıpcıli 4 gündür hiç bildiri almıordum fakat dün farkettim yöneticiliğimin olmadıgını farkettim çalınma vakası falan yok farklı bir durum ama anlayamadım.. facebook sayfasının başından beri bendedir yani sayfayı yaratan kişide benim başka yöneticiside yok face sayfası olan hesabımda tarayıcı güvenliği ve son derece farklı giriş önlemleride var bilinmeyen nedenden dolayı admin yöneticiliğim gitmiş nasıl bir yol izleyebilirim kurtarılabilirmi veyatta nasıl böyle birşey oldu fikri olan varmı acaba.. instagram hesabımdan gönderi paylasınca sayfayada gidiyor hiç bir değişiklik vs yok çalınma gibide gözükmüyor çok ilginç geldi sizce ne olabilir ? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Silkroad facebook sayfasıyla ilgili
- Konuyu Başlatan İnternational
- Başlangıç tarihi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü
Üye silindi 3096
facebook tarayıcı geçmişine bak hangi ilden giriş yapılmışMerhaba arkadaşlar başıma gelen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum belki bilenler vardır diye facebook sayfam var yaklaşık 3.5k cıvarı takıpcıli 4 gündür hiç bildiri almıordum fakat dün farkettim yöneticiliğimin olmadıgını farkettim çalınma vakası falan yok farklı bir durum ama anlayamadım.. facebook sayfasının başından beri bendedir yani sayfayı yaratan kişide benim başka yöneticiside yok face sayfası olan hesabımda tarayıcı güvenliği ve son derece farklı giriş önlemleride var bilinmeyen nedenden dolayı admin yöneticiliğim gitmiş nasıl bir yol izleyebilirim kurtarılabilirmi veyatta nasıl böyle birşey oldu fikri olan varmı acaba.. instagram hesabımdan gönderi paylasınca sayfayada gidiyor hiç bir değişiklik vs yok çalınma gibide gözükmüyor çok ilginç geldi sizce ne olabilir ? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Oyla
0
onlara baktım hareketlere vs de baktım şifremi sıfırlayıp geçmiş haraketleride baktım hiç birşey yok başıma gelen ilk tuhaf şey zaten kişisel hesabımda biri giriş yapınca heryerden bildiri geliyor yabancı bir yer girse kitler dogrulama ister sayfayı kuranda benim tek yönetici olanda benim çok garip :Sfacebook tarayıcı geçmişine bak hangi ilden giriş yapılmış
Oyla
0
Sayfayı fake hesapla kurduysanız sorun teşkil edecektironlara baktım hareketlere vs de baktım şifremi sıfırlayıp geçmiş haraketleride baktım hiç birşey yok başıma gelen ilk tuhaf şey zaten kişisel hesabımda biri giriş yapınca heryerden bildiri geliyor yabancı bir yer girse kitler dogrulama ister sayfayı kuranda benim tek yönetici olanda benim çok garip :S
Oyla
0
Yok kendi kisisel hesabimla kurdum sayfa suan hala acik kisisel hesabim yillardir varSayfayı fake hesapla kurduysanız sorun teşkil edecektir
Oyla
0
Facebook'a bildiri yapmaktan başka cağreniz bulunmuyor size ancak onlar yardım edebilirYok kendi kisisel hesabimla kurdum sayfa suan hala acik kisisel hesabim yillardir var
Oyla
0
Facebook’ta herhangi bir sorun yaşadıgınız zaman aşağıdaki mail adreslerini kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Maillere en kısa sürede cevap vermek ve sizinle ilgilenmek zorundalar.
Facebook mail adresleri;
Facebook ile ilgili herhangi bir öneriniz ya da isteğiniz varsa: [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.
Facebook hesabınız kapatıldıysa, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta her hangi bir grubu, kişiyi ya da olayı şikayet etmek için ise; [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Facebook’tan yardım istemek için ise [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Herhangi bir uyarı için ise [email protected] adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Sorununla ilgili olan mail adresine mail atarsan dönüş yapıp, sorununu çözeceklerdir.
Facebook mail adresleri;
Facebook ile ilgili herhangi bir öneriniz ya da isteğiniz varsa: [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.
Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Facebook’ta her hangi bir grubu, kişiyi ya da olayı şikayet etmek için ise; [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Facebook’tan yardım istemek için ise [email protected] adresini kullanabilirsiniz.
Herhangi bir uyarı için ise [email protected] adresi ile facebook yetkilileri ile iletişime geçebilirsiniz.
Sorununla ilgili olan mail adresine mail atarsan dönüş yapıp, sorununu çözeceklerdir.
Oyla
0
Turkce mi yazmamiz gerek englishmi tesekkurlerFacebook’ta herhangi bir sorun yaşadıgınız zaman aşağıdaki mail adreslerini kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Maillere en kısa sürede cevap vermek ve sizinle ilgilenmek zorundalar.
Facebook mail adresleri;
Oyla
0
Fark etmez, istediğiniz dilde yazın.Turkce mi yazmamiz gerek englishmi tesekkurler
İngilizceniz iyiyse ingilizce yazarsanız daha hızlı dönüş alırsınız.
Türkçe yazarsanız da dönüş alıyorsunuz sorun yok.
Oyla
0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)