iSRO-R Çözüldü SILKROAD MAP SISTEMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozsro54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozsro54

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Isro-r files ile 80 yada 90 cap SW planım var lakin Şu MAPın çalışma mantığını çözemedim hazır yapılılar vsro destekli olduğu için yapınca kayık oluyor jangan taklamakanda falan gibi
nasıl bir düzenleme mantığı var Alexsandrea Arabian kısmı yada EU kısmı nasıl kaldırabiliriz ?

Ekli dosyalar

• SRO[2025-08-07 12-46-25]_89.jpg
    SRO[2025-08-07 12-46-25]_89.jpg
    351.4 KB · Görüntüleme: 122
  • Adsız.png
    Adsız.png
    126.4 KB · Görüntüleme: 119
Isro-r files ile 80 yada 90 cap SW planım var lakin Şu MAPın çalışma mantığını çözemedim hazır yapılılar vsro destekli olduğu için yapınca kayık oluyor jangan taklamakanda falan gibi
nasıl bir düzenleme mantığı var Alexsandrea Arabian kısmı yada EU kısmı nasıl kaldırabiliriz ?
İsro r ile hiç uğraşmadım ama mantık aynıdır vsro ile. Varolanları kullanmak yerine onlardan yola çıkarak deneme yoluyla yapabilirsiniz.

Thread owner
İsro r ile hiç uğraşmadım ama mantık aynıdır vsro ile. Varolanları kullanmak yerine onlardan yola çıkarak deneme yoluyla yapabilirsiniz.
işte sıkıntı mantığını bilmemem :D
Yani şimdi mapı kaydırıyoruz ben Rock Mountainden sonra dahada sola gitmemesini istiyorum gerisi kolay aynı şekilde alta üste kısmınıda kesmem lazım yani harita öernek vermek gerekirse 200x150cm değil 125x70cm gibi alan yapmak
Vsroda olan x-y-z- kısımlarını aynı yapmama rağmen değişen bişi olmuyordu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bir şekilde hallettim kopy paste değil elle değişince oldu sadece text doyasında ki 4224 ve 1408 değerlerini vsrodaki ile aynı girdim ilkde crash verdi texden alexsandrea semerkand vesaire 80cap + map yerlerini silince oldu semerkand gözüken uç kısımları elle rasgele dağlarla olduğu kadar yaptım bir ton djj var hangisi hangisi belli değil her clientinki farklı nalet :D

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    484.3 KB · Görüntüleme: 53

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt