vSRO Çözüldü SKILL MAXLANMIYOR, OYUNDAN ATIYOR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan susamuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

susamuru

.
Aktiflik: 1%
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Herkese iyi geceler,

Maxiguard ile auto skill up yaptığımda S basıp skillere geldiğimde oyunum otomatik crash atıyor. Tek tek açmayı denedim ve evet birkaç skill crash attırıyor. Ve bu skiller maxlanmıyor.

_RefSkill tablosuna baktığımda da 11. seviyeyi 12. seviyeye geçirmeme rağmen bu problem çözülmüş değil. Nasıl halledebilirim?

Herkese iyi geceler,

Maxiguard ile auto skill up yaptığımda S basıp skillere geldiğimde oyunum otomatik crash atıyor. Tek tek açmayı denedim ve evet birkaç skill crash attırıyor. Ve bu skiller maxlanmıyor.

_RefSkill tablosuna baktığımda da 11. seviyeyi 12. seviyeye geçirmeme rağmen bu problem çözülmüş değil. Nasıl halledebilirim?
o skillerin service'lerini Refskill tablosundan kontrol et açıkmı skiller, db to media da sorun olabilir

Oyla 0
Cogu databaseda CSRO,ISRO,KSRO ve vSRO dosyalariyla mix yaptiklari icin bazi skillerde soyle bir sorun olusuyor. Ornegin;
68 firedaki shield emperor skilli bazi fileslarda 68-78-88-98 diye uplanirken diger bi filesta 68-72-76-80 diye uplaniyor. Ayni sey cleric res skillerinde,bless spell skillerinde de oluyor ve 2 mantikta database icinde bulunabiliyor. Bunlarda yapmaniz gereken sey refskill tablosunda hangi mantigi tutmak istiyorsaniz onlari tutup digerlerinin servisini 0 yapmak yada tamamen databaseden kaldirmak.

Oyla 0
Thread owner
Hocam maxiguarddan yanlış clienti atmışım 😅 Konu çözüldü teşekkür ediyorum.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt