vSRO Yardım STFilter 2.6.5 Derleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MMTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MMTD

.
Aktiflik: 15%
Lord 500 mesaj
Thread owner
STFiler'i derleyip client klasörünün içerisine attığım zaman silkroad.exe'den starta basınca sro_client.exe açılmadan kapanıp dump oluşturuyor ama rar dosyasının içerisinde ki düşük boyutta ki DLL'yi klasöre atınca oyun açılıyor karakter seçim ekranından sonra oyuna girince DC veriyor ve GameServer.exe'ye bu hata düşüyor. unknown packet sender detected!!! will be disconnected (char_name: MMTD) asıl sorun benim VS2022'den derleyipte sro_client.exe açılmadan kaybolması dump dosyasında da birşey yazmıyor bunun bir çözümü var mı?

NOT: düşük boyutta ki yani rar içerisinde ki hazır DLL'nin boyutu 1720KB, benim VS2022'de derlediğim DLL boyutu 4565KB

STFiler'i derleyip client klasörünün içerisine attığım zaman silkroad.exe'den starta basınca sro_client.exe açılmadan kapanıp dump oluşturuyor ama rar dosyasının içerisinde ki düşük boyutta ki DLL'yi klasöre atınca oyun açılıyor karakter seçim ekranından sonra oyuna girince DC veriyor ve GameServer.exe'ye bu hata düşüyor. unknown packet sender detected!!! will be disconnected (char_name: MMTD) asıl sorun benim VS2022'den derleyipte sro_client.exe açılmadan kaybolması dump dosyasında da birşey yazmıyor bunun bir çözümü var mı?

NOT: düşük boyutta ki yani rar içerisinde ki hazır DLL'nin boyutu 1720KB, benim VS2022'de derlediğim DLL boyutu 4565KB
guardmı yapmaya çalışıyorsun maxiguard veya kguardedge varken :D

Oyla 0

Merhaba, görünen o ki dll ile filter sürümü uyuşmuyor dll içerisinde ekstra eklenmiş paketler mevcut karakter spawn olduğunda gönderilen. Aynı sürüm dll ile filter kullanırsanız sorun çözülecektir

Oyla 0
paylasılmış olan dll sourcesinde uyumsuzluk var derlediğinde crash vermesi normal bende derleyip attığımda crash almıştım fakat çok uğraşmıştım bi şekilde çözdüm ama nasıl hatırlamıyorum :)

Oyla 0
Thread owner
guardmı yapmaya çalışıyorsun maxiguard veya kguardedge varken :D
Guard yapmaya çalışmıyorum oyunu açabilirsem içerisinden bir kaç şeyi çekecem de bir türlü açamadım sro_client.exe açılmadan kapanıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

paylasılmış olan dll sourcesinde uyumsuzluk var derlediğinde crash vermesi normal bende derleyip attığımda crash almıştım fakat çok uğraşmıştım bi şekilde çözdüm ama nasıl hatırlamıyorum :)
Resinfoda ki txtler oyun içinde mi crash veriyordu yoksa clientin yüklenme anında kapanmasına mı sebep oluyordu?

Merhaba, görünen o ki dll ile filter sürümü uyuşmuyor dll içerisinde ekstra eklenmiş paketler mevcut karakter spawn olduğunda gönderilen. Aynı sürüm dll ile filter kullanırsanız sorun çözülecektir
Onu düşündüm de denemedim büyük ihtimalle sorun çözülecektir dediğiniz gibi yapınca ama hazır dll ile değil de benim derlediğim dll ile giriş yapmaya çalışıyorum o da sro_clienti açılmadan kapatıyor

Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
O kadar anticrash ASM patch konusu yaptım onu deneyip crash alma dene yani bak çalışıyor mu 😃

Sağolasın akşam bakayım çalışıyorum şu an

O kadar anticrash ASM patch konusu yaptım onu deneyip crash alma dene yani bak çalışıyor mu 😃

Maalesef sonuç değişmedi DLL ile yine girmiyor.

Şu anda karakteri seçtikten sonra starta basınca anında crash olan kısıma geçtim ama burası daha çok can sıkıcı hale gelmeye başladı

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt