Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sun Sette Blue gozukmemesi.

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar sun setlere stone ile blue basilinca basilan bazı blueler gozukmuyor bu durum sadece setlerde oluyor acc ve weaponlarda sorun yok sizce sorun hangi tablodan nerde işlem yapmalıyım fikri olan varmı

magic.opt txtini kontrol etmelisin aynı zamanda npc txt lerinide db işlev media ise sadece bir görünümdür.

Oyla 0
magic.opt txtini kontrol etmelisin aynı zamanda npc txt lerinide db işlev media ise sadece bir görünümdür.
Magic opt tan neyi karsilastirmam lazim bir ornek varmi
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Txtle db uyusmuyor diyorsun yani dogrumu anladim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hocam magicoption ve magicoptionasign dbyle karsilastirdim cliente ve dbyede uyarladim yine ayni baska neden olabilir ornek protector itemlerinde str basiyorum 6 dan 2 ye dustu diyor ama gozukmuyor bu blulerin duzgun olabilmesi icin hangi tablolari cekmem lazim duzenlemem lazm baska neden yapar fikriniz varmi :)

• Beğendim
Tepkiler: SQL
Oyla 0
Geri
Üst Alt